Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danish Derby klar til Indendørs Agria DRF-mesterskab

Agria DRF-mesterskaberne i spring for juniorer, ungrytter og seniorer, skyddes igang i denne uge, Danish Derby og Vilhelmsborg, slår i den kommende weekend slår dørene op for første kvalifikation, de traditionen tro afvikles som indendørsstævne

 

2019's første mesterskab, er traditionen tro indendørs Agria DRF-mesterskaberne i spring for juniorer, ungrytter og seniorer. Som de to foregående år er det Danish Derby og Vilhelmsborg, der i den kommende weekend slår dørene op og inviterer til tre dage med springsport på allerhøjeste niveau. Der er gratis entre hele weekenden, så der er rig mulighed for at opleve Danmarks bedste springryttere helt tæt på, når de kæmper om medaljer på Vilhelmsborg.

 

Knap 120 mesterskabsekvipager klar i Århus
Det store stævne starter allerede torsdag, mens det fredag går løs med den første af mesterskabsklasserne. Mesterskaberne afvikles over to klasser - en kvalifikation og en finale. Juniorerne springer MA1* (135 cm), mens ungryttere og seniorer springer henholdsvis MA2** (140 cm) og S1* (145 cm), og i alt er knap 120 ekvipager tilmeldt mesterskaberne.


Danish Derby er kendt for at afvikle fantastiske ridesportsevents, og weekendens store springstævne bliver ingen undtagelse. Her er mere end 100 mesterskabsekvipager klar til at give tilskuerne en hæsblæsende oplevelse i de flotte rammer i Århus.

 

Tre dage med mesterskaber
44 ryttere har meldt til start i DRF-mesterskabet for juniorer, hvor første afdeling afvikles fredag kl. 14:45, mens finalen rides søndag. I mesterskabet for seniorer er der ikke mindre end 45 ekvipager på startlisten. Her rides første afdeling fredag aften kl. 20, mens finalen afvikles lørdag. Ungrytterne rider deres første afdeling lørdag. Her er 30 ekvipager meldt til start, og finalen rides søndag.

 

Se startlister og resultater her

 

Billede

 

Agria DRF-mesterskaberne i spring for juniorer, ungrytter og seniorer, skyddes igang i denne uge, Danish Derby og Vilhelmsborg, slår i den kommende weekend slår dørene op for første kvalifikation, de traditionen tro afvikles som indendørsstævne (Arkivfoto: JP-photo.dk)


Tilføjet d. 23-01-2019 kl. 18:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-10-20 Aflysning af Agria DRF-mesterskaberne i Fredericia
17-07-19 DRF Agria Mesterkabsfinale i weekenden
27-08-18 Ponyer sprang sig til medaljer


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider