Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

2. december

Tiske og Taske fniser og larmer oppe på høloftet hele natten, og så sover de hele dagen. Det er helt omvendt af Julles rytme, så Julle er både træt og gnaven idag. Heldigvis kommer Julle i lidt bedre humør da han ser hvor mange der har været inde for at deltage i Julekonkurrencen. Det er godt, for så bliver der lidt om buddet til den første fine præmie.

 

Men ih hvor er roder i stalden. Tiske og Taske havde ellers lovet at rydde op efter deres indretning af høloftet, men det har de vist glemt. Julle larmer arrigti rundt i stalden. Der er ikke meget julehumør at spore, og de to nisser sover bare videre.

Til sidst får Julle nok og må tælle til ti. Men så er det at Julle kommer i tanke om et foredrag han hørte sådan lidt med et halvt øre, en søndag i november. Et foredrag om "dæmpende signaler". Måske Julle liiiige skal tage og dæmpe sine signaler nu og tage en slapper? Det bliver jo nok jul selvom der roder lidt første december. Tiske og Taske vågner jo snart igen.

Men hvor var det nu Julle fandt det foredrag han var til? Og var foredragets titel overhovedet på dansk? Det arrangement må Julle kigge lidt i gemmerne efter.

Følger du Julle på vej?

 

God jagt, du kan læse mere om julekonkurrencen her.


Tilføjet d. 02-12-2018 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider