Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hesteejere baner vejen til EM i springning

Stabilitet og kontinuitet er nøgleordene for det ambitiøse arbejde mod at få et dansk springlandshold med til OL i 2024. Dette arbejde understøttes af danske hesteejere, der tilkendegiver at de vil holde de beste heste på danske hænder for en tid

 

Ambitioner om et dansk Springhold til OL 2014

For at vi skal lykkes med målsætningen om at få et dansk springlandshold til OL i 2024, er det afgørende, at vi får kontinuitet og stabilitet om arbejdet med udviklingen af sporten. Derfor er det særdeles glædeligt, at flere hesteejere har tilkendegivet, at deres heste ikke bliver solgt og står til rådighed for landsholdet som minimum til EM 2019.

 

Afgørende for succes
En større udfordring for springsporten er, at hestene hurtigt skifter hænder, når de gode resultater foreligger, og derfor er det vanskeligt at få den kontinuitet og stabilitet omkring et landshold, som er afgørende for international succes.

 

 

"For mange ryttere er sporten også deres levebrød, og derfor kan det være utroligt svært at sige nej, når der kommer et godt bud på tophestene. Vi ser fra andre nationer, at succes hænger nøje sammen med evnen til at holde på hestene og dermed skabe den stabilitet omkring bruttotruppen, som giver muligheden for at bygge et stærkt landshold op. Derfor er vi særdeles taknemmelige for, at flere hesteejere vil bakke op om den danske springsport og har givet os den sikkerhed, at 12 heste nu står til rådighed for landsholdet frem til EM 2019. Det har vi aldrig oplevet før. Det vil give os muligheden for at koncentrere os om det centrale og arbejde målrettet frem mod mesterskabet. Sporten er dybt afhængig af hesteejernes opbakning, og vi håber, at endnu flere vil følge trop, så vi kan få dansk springsport derop, hvor vores talenter og topryttere rettelig hører hjemme," siger Bo K. Møller, Elite-, Talent- og Team Manager i springning.

 

Heste, der står til rådighed for landsholdet frem til EM 2019 (hest, ejer, rytter):

 • Tailermade Sandro Bella, Tailormade/Paul Schockemöhle, Søren Pedersen
 • Tailormade Chabalou, Tailormade/Paul Schockemöhle, Søren Pedersen
 • Todt un Prince Ask, Stutteri Ask A/S, Søren Møller
 • Didam, Jennifer F. Pedersen, Jennifer F. Pedersen
 • Quidman Denfer, Scanvet, Thomas Velin
 • Albert K, Bækgården Youngster, Kim Kristensen
 • Grafitti P, LP Springheste, Lars Pedersen
 • Conan, Gitte Dahl, Gitte Dahl
 • Volstrups Cash, Henning Jensen, Martin M. Knudsen
 • Amarone, Sivebækgaard, Thomas Sandgaard
 • Nørremøllehøjs Ariel, Sivebækgaard, Thomas Sandgaard
 • Eurvette O, Linde Equistrian/Absolute Horses, Andreas Schou

 

Billede

 

Stabilitet og kontinuitet er nøgleordene for det ambitiøse arbejde mod at få et dansk springlandshold med til OL i 2024 og dette understøttes af danske hesteejere, der tilkendegiver at de vil holde de beste heste på danske hænder for en tid (arkivbillede: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 18-10-2018 kl. 09:11 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
09-08-17 Fantastiske rammer for OL 2024


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider