Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fantastiske rammer for OL 2024

Paris bliver vært for OL i 2024 og Los Angeles i 2028. Når Paris bliver værtsby i 2024, bliver det i helt fantastiske rammer med et historisk vingesus, for afviklingen af hestesportsaktiviteterne. De ordinære lege og para-OL, vil nemlig blive afholdt på det fantastisk smukke og imponerende Versailles Slot syd for Paris, så det bliver spektakulært for både de deltagende ekvipager, deres hjælpere og de tilrejsende publikummer

 

Versailles Slot - historisk vingesus

De der har haft fornøjelsen at opleve Versailles Slot og omgivende haver, populært kaldet Solkongens slot i det sydlige Frankrig, ved hvor overdådigt flotte og spektakulære omgivelserne er.

 

For heste- og OL interesserede bliver de olympiske lege i 2024 således en unik mulighed for at gense eller besøge dette så betydelige sted. Det er nemlig af arrangørerne af OL i Paris 2024 allerede ny annonceret, at samtlige hestesportsaktiviteter vil finde sted på dette historiske sted.

 

Versailles har afholdt prøve

Versailles er allerede afprøvet til afviklingen af internationale hestesportsbegivenheder, da det var vært for sit første CSI femstjernede stævne i Maj 2017, og arrangørende er derfor allerede overbevist om, at der bliver rigtig fine og velfungerende faciliteter til rådighed for de deltagende atleter deres hjælpere og de tilrejsende publikummer.

 

Mon ikke arrangørene også vil finde på at afprøve et kommende anlæg til at afholde andre internationale hestesportsbegivenheder frem mod den store logistik opgave, som afviklingen af et OL er? De kommende år må vise, om Versailles byder sig til ved afholdelse af andre internationale hestesportsbegivenheder som opvarmning til det kommende OL.

 

Udbygning af faciliteter og infrastruktur

Forslaget fra den Parisiske OL-kommission indeholder en atlet landsby i den nordlige ende af byen og der er planer om at anlægge en ny vej og udvide de offentlige transportmuligheder forud for legene. Der vil blive taget højde for at ca. 20.000 tilskuere vil lægge vejen forbi dressuranlægget og springanlægget og 60.000 for militaryanlægget, og der planlægges med ca. 12.000 tilskuerpladser til para-dressuren.

 

De deltagende atleter vil blive indkvarteret ca. 35 minutters kørsel væk fra selve anlægget på Versailles Slottet, og det er arrangørernes tanke at hele et omgivende samfund skal have glæde af den store event. Arrangørerne bag hestesportsfaciliteterne, melder allerede nu at de er klar til OL, og mon ikke der vil blive afviklet flere internationale stævner i Versailles frem til OL i 2014, for at arrangørerne kan høste endnu flere erfaringer, forud for den store logistik opgave som et OL er.

 

Ikke vært siden 1924

Paris har været vært for OL en gang tidligere, nemlig i 1924, så det er en del år siden, og legene og sportsgrenene og hermed også kravene til faciliteter har derfor også ændret sig en del siden.

 

Til sammenligning har Los Angeles tidligere været vært i 1932 og 1984, og bliver det hermed også i 2018.

 

Billede

 

Versailles Slottet også populært kaldet Solkongens slot, bliver vært for hestesportsbegivenhederne ved OL 2014, så der bliver noget at glæde sig til for deltagerne og tilrejsende ( Foto: pressefoto)


Tilføjet d. 09-08-2017 kl. 12:55 af i kategorien Ridesport.
Tags: OL 2014.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider