Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lige ved og næsten for Carina

Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera, formåede desværre ikke at sikre sig medalje ved UVM, da de for tredje og sidste gang havde kvalificeret sig til 7-års finalen for ungheste ved UVM. En trøst var dog, at Danciera reelt blev verdens bedste 7-års hoppe

 

3. gang blev ikke lykkens gang for Carina

Tredje gang blev desværre ikke lykkens gang for Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera, da de skulle gøre deres bedste, som eneste danske ekvipage i 7-års finalen ved UVM i Ermelo og forsøge at sikre sig den længe ønskede medalje.

 

De fremviste et rigtig flot program i en meget tæt klasse, men de kunnne ikke strække den længere end til en ærgerlig fjerdeplads. Danciera blev dog feltets bedst placerede hoppe.

 

Tre år i træk

Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera (e. Fürstenball / De Niro) havde i år for tredje gang kvalificeret sig til deltagelse UVM for Danmark, og det har været interessant at følge denne ekvipages fantastiske udvikling, og deres seriøse arbejde mod dette store mål. Mange havde derfor sat deres lid til at ekvipagen som eneste danske repræsentanter i finalen for 7-års heste, i år kunne høste frugten i form af en medalje. Det rakte desværre ikke helt, da de skulle ride op mod en stribe stærkt præsterende hingste.

 

 

Ærgerlig fjerdeplads men bedste hoppe

Skønt Carina i den grad har grund til at være tilfreds med hendes og Dancieras præstation ved mesterskaberne, så er det alligevel en bitter pille at sluge at ende så tæt på målet og alligevel stå uden en medalje i hånden. I 2016 blev ekvipagen nr. 4 i 5-års finalen, i 2017 var de igen i finalen, og nu nr. 4 i finalen igen efter et ufatteligt spændende og tæt opgør´( se her)

 

Tæt og hårdt opgør

Dertil er der kun at sige at konkurrencen var særdeles tæt og hård. Carinas og Dancieras præstation var der derimod ikke meget at udsætte på. De leverede et rigtig flot ridt, hvor især travprogrammet imponerede, mens dommerne var knapt så imponerede af skridten. Det blev til 88,8 % med 76,429 % for det tekniske og en samlet score på 82,614 %, og en slutplacering som den bedst placerede hoppe i 7-års klassen.

 

Se de samlede resultater fra UVM 7-års finaleklassen her

 

Billede

 

Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera, formåede ikke at sikre sig medalje ved UVM, da de for tredje og sidste gang havde kvalificeret sig til 7-års finalen for ungheste ved UVM. Danciera blev dog, verdens bedste 7-års hoppe (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 06-08-2018 kl. 11:00 af i kategorien Ridesport.
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider