Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hingstenes opgør i UVM 7-års finalen

Det blev til et rent hingsteopgør i 7-års finalen ved LONGINES FEI/WBFSH verdensmesterskaber i dressur for unge heste uden en dansk ekvipage i medaljerækken, men der var danske indslag på ejersiden, da KWPN hingsten Glamordale vandt guldet og Fürsten-Look tog bronzen

 

Sorte hingste i kampgejst

Slaget om medaljerne stod i 7-års klassen mellem tre sorte hingste; KWPN-hingstene Glamourdale (e. Lord Leatherdale / Negro) og Governor (e. Totilas / Jazz) og hannoveranerhingsten Fürsten-Look (e. Fürstenball / Londonderry).

 

Sejr og guld til Glarmordale

Den delvist danskejede KWPN hingst Glarmordale, der ejes af Anne van Olst og hendes hollandske mand Gertjan van Olst, blev dagens vinder med britiske Charlotte Fry i sadlen, der sammen repræsenterede Storbritannien. Så en sejr til en international kombination, der i samarbejde havde formået et perfekt forarbejde, for det blev til et imponerende ridt med høje kvalitetskarakterer, der bl.a. kastede et 10-tal af sig i galop. Det blev til en samlet score på 87,050 % og en sikker guldmedalje.

 

 

Sølv til Governor

Governor med Adelinde Cornelissen i sadlen sikrede sig andenpladsen i finalen og hermed sølvet, med super høje kvalitetskarakterer der summerede op til 91,0, mens det tekniske niveau blev bedømt til 77,071 % og en samlet score på 84,143 %. Denne ekvipage var dog tæt på at blive slået af bronzemedaljetageren.

 

Bronze til den delvist dansk-ejede Fürsten-Look

Norske Isabel Freese og hingsten Fürsten-Look, der som bekendt ejes i fællesskab af HP Horses ved Lone Bøgh Henriksen og tyske Paul Schockemöhle, lå ellers længe til at ville tage sølvet. Hingsten er ekstremt stort gående og meget gymnastisk og leverede et imponerende program. Desværre blev rytmen og flowet brudt med nogle dyre fejl i den sidste den sidste changementserie, som givetvis kostede dem sølvmedaljen. Det blev til en samlet score på 84,036 %.

 

Dansk fjerdeplads til Carina og Danciera

Lige uden for medaljerækken efter en flot præstation, men på en ærgerlig 4.plads kom den eneste danske ekvipage i feltet danske Carina Cassoe Krüth på den dejlige hoppe Heiline's Danciera, som hermed blev feltets bedst placerede hoppe ( se her)

 

Se det samlede resultat fra UVM 7-års klassen her

 

Billede

 

Det blev til et rent hingsteopgør i 7-års finalen ved LONGINES FEI/WBFSH verdensmesterskaber i dressur for unge heste uden en dansk ekvipage i medaljerækken, men der var danske indslag på ejersiden, da KWPN hingsten Glamordale vandt guldet og Fürsten-Look tog bronzen. Her ses Glamordale (Arkivfoto)


Tilføjet d. 05-08-2018 kl. 20:45 af i kategorien Ridesport.
Tags: Glamordale.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider