Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vallensbæk i front i Elevskole Cup finalen

Lørdag blev 1. afdeling af Elevskole Cup finalen præsenteret af Equitour Aalborg afviklet under høj blå himmel i Equitour Aalborgs flotte, flotte omgivelser. Det blevSportsrideklubben Vallensbæk der lagde sig i front efter dagens konkurrence til en foreløbig førsteplads

 

Vallensbæk i front efter første afdeling

Hold fra Sportsrideklubben Vallensbæk, Vasehus Rideklub og Rideklubben Møllen havde kvalificeret sig til finalen i turneringen, og det var nogle meget spændte og lidt nervøse deltagere, der stod klar til at svinge sig i sadlen på Uggerhalne Sportsrideklubs elevponyer. 1. afdeling blev vundet af Sportsrideklubben Vallensbæk, men alle tre hold skal på banen igen i morgen, så intet er afgjort endnu.

 

Lørdag blev 1. afdeling af Elevskole Cup finalen præsenteret af Equitour Aalborg afviklet under høj blå himmel i Equitour Aalborgs flotte, flotte omgivelser. Hold fra Sportsrideklubben Vallensbæk, Vasehus Rideklub og Rideklubben Møllen havde kvalificeret sig til finalen i turneringen, og det var nogle meget spændte og lidt nervøse deltagere, der stod klar til at svinge sig i sadlen på Uggerhalne Sportsrideklubs elevponyer. 1. afdeling blev vundet af Sportsrideklubben Vallensbæk, men alle tre hold skal på banen igen i morgen, så intet er afgjort endnu.

En kæmpe oplevelse
Hold nu op, hvor gjorde finalisterne det bare godt i dag. De fire ryttere på hvert hold havde ca et kvarter på en elevpony, de aldrig havde siddet på før, inden de skulle ind på banen. Det kan virke afskrækkende på de fleste ryttere, men alle finalisterne gjorde det så godt, og de fire ponyer: General Bummerlummer, Futte, Star og Jesper var pragteksemplarer på godt skolede og pålidelige elevponyer.

 

 

En af dem der hurtigt fandt melodien med elevponyen Futte var 15-årige Annika Kirstine Gottlieb Pedersen fra Sportsrideklubben Vallensbæk. Parret opnåede ikke mindre end 80 %, og vi fik en kommentar fra den glade rytter efterfølgende:

 

"Det er bare så fedt at være her. Man bliver bedre af at ride på så mange forskellige heste, og vi havde slet drømt om at nå hertil. Vi har haft stor opbakning både fra vores trænere og forældre, som er med her i dag, og så er der mange derhjemme, der har købt adgang til Zibrasport, så de kan følge med. Det har indtil nu været en kæmpe oplevelse, men det bedste af det hele er sammenholdet og kammeratskabet på holdet."

 

Den begejstring kunne finalens eneste dreng, 14-årige Frederik Emil Kilsholm fra Rideklubben Møllen tilslutte sig:

"Det er helt fantastisk at være med i finalen. Det er noget af det største, jeg har oplevet indtil nu. Jeg var lidt nervøst ved at skulle ride foran alle de mennesker, men min hest var fin og gjorde det godt."

 

Finalen afgøres i morgen
Efter 1. afdeling er det som nævnt Sportsrideklubben Vallensbæk, der har trukket i førertrøjen med 72,574%. Vasehus Rideklub har 70,972%, mens Rideklubben Møllen har 64,830%. 2. afdeling rides i morgen kl. 10.00 og kan ses på Zibrasport.dk (pay pr view).

Se alle resultater her

 

Billede

 

Lørdag blev 1. afdeling af Elevskole Cup finalen præsenteret af Equitour Aalborg afviklet under høj blå himmel i Equitour Aalborgs flotte, flotte omgivelser. Det blev Sportsrideklubben Vallensbæk der lagde sig i front efter dagens konkurrencer og vinder 1. afdeling af Elevskole Cup finalen præsenteret af Equitour Aalborg (Foto: Dansk Ride Forbund)

 


Tilføjet d. 26-05-2018 kl. 21:57 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-05-19 Vasehus vandt Elevskole Cup’en 2019
27-05-18 Sportsrideklubben Vallensbæk vinder Elevskole Cuppen
06-06-11 Danmarks største distriksstævne på Morsø Rideklub
21-05-11 AC og Hard Times vandt Pony Cup
28-08-10 Anna og Nanna igen på toppen
28-08-10 Spændende DM igang; se det på din computer
27-08-10 DM sat igang!
16-06-10 Se springning live på Heste-Nettet
26-05-10 Sportsrideklubben Vallensbæk afholder internationalt stævne
27-05-10 VM drømme på Broholm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider