Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hattrick til Desparados og Spreche

Kristina Bröring-Spreche og Desparados FRH sikrede sig i torsdagens firstjernede Horses & Dreams Grand Prix i Hagen, en overlegen sejr, der hermed blev den tredje sejr i træk for den dobbelte tyske OL-ekvipage. Severo Lopez og Deep Impact tog sig af andenpladsen i deres første konkurrence i år, mens Daniel Bachmann Andersen og Olymbrio fik en flot fjerdeplads

 

Sejr til Desparados og Spreche

Med en entydig dommertilkendegivelse høstede Kristina Bröring-Spreche og den 17-årige havoveraner hingst Desparados FRH sejren i dagens Grand Prix ved det internationale dressurstævne i Hagen med 79,109 %. Det var ekvipagens første udendørsstævne siden de vandt guld for hold og Freestyle bronze ved OL-legene i Rio i sommeren 2016. Det ser ud til at de er godt på vej frem igen, efter en mere end et år lang skadespause.

 

Parret indledte deres internationale karriere for 7 år siden og de har repræsenteret Tyskland både ved 2012 Olympiaden i London, ved WEG i 2014, og sidst ved OL i Rio. Parret deltog tillige ved Europamesterskaberne både i 2013 og 2015.

 

 

Severo og Deep Impact på andenpladsen

Danmarks næste egen spanske Severo Jurado Lopez på Deep Impact præsterede at sætte personlig rekord med 75.152 %, og tog andenpladsen i konkurrencen, som var deres første i år, og deres andet år i store tur. Det var en dejlig afslappet Deep Impact med nogle flotte øvelser, bl.a. et flot travprogram med passage og øgninger, der skæppede godt i pointkassen.

 

Patrik Kittel og Delaunay tog tredjepladsen

Svenske Patrik Kittel og Delaunay OLD blev 3'ere I klassen med 75,109 %.

 

Fjerdeplads til Daniel Bachmann og Don Olymbrio

Daniel Bachmann Andersen er alene til at repræsentere Danmark og havde Blue Hors Don Olymbrios med til start. Det er blot hans i Grand Prix sæson, og han imponerede med et sikkert og teknisk meget korrekt program, der flød godt med stort engagement. Det kastede fine point af sig bl.a. i pirouetterne, der blev resulterede i flere 8-taller. Daniel og Blue Hors Don Olymbrio opnåede 74,087% og indkasserede dedanske reprsentanter en fjerdeplads.

 

Billede

 

Kristina Bröring-Spreche og Desparados FRH sikrede sig i dagens firstjernede Horses & Dreams Grand Prix i Hagen, en overlegen sejr, der hermed blev den tredje sejr i træk for den dobbelte tyske OL-ekvipage (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 27-04-2018 kl. 10:02 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
26-03-18 Dobbeltsejr til Desperados efter lang skadespause


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider