Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tidligere kvæstet model opnår wildcard til World Cup

Ellesse Tzingberg har til trods for livstruende og invaliderende bilulykke trodset alle odds. Den tidligere model har med målrettet stædighed og ekstraordinær fighter vilje opnået det enhver dressurrytter drømmer om. Ellesse har fået tildelt et wildcard og skal som den første filippiner nogensinde ride i den kommende World Cup finale i Paris i april måned

 

En eventyrlig fighter

 

En tidligere model der har overlevet en livstruende bilulykke, og alligevel har opnået at ride dressur på højeste niveau, har modtaget et wildcard til FEI World Cup finalen i april i Paris, og hun bliver hermed den første repræsentant nogensinde fra Filippinerne, der kommer til at ride i en World Cup finale.

 

Ellesse Tzingberg's tilværelse har været både eventyrlig, tragisk og international og højst usædvanlig på flere måder, men en ting der bestemt kan siges om den unge kvinde der netop har modtaget wildcard til World Cup finalen i Paris til april, er at denne unge kvinde har et fighter-gen ud over det usædvanlige, og til trods for dårlige odds, indtil videre har opnået resultater og højder i tilværelsen, som de fleste ikke ville have forventet eller selv havde kunne opmå.

 

Første filippinske World Cup finale deltager

Den tidligere model Ellesse Tzingberg, bliver den første filippinske deltager ved end World Cup finale i Dressur nogensinde, når World Cup stævnet afvikles i dagene den 11-15 april i Paris.

 

 

Ellesse Tzingberg deltager på den 18-årige KWPN vallak Triviant 2, og har modtaget et wildcard til at deltage i finalen.

 

Ellesse, er 26 år gammel, født i Malaysia, og startede med at ride som 4-årig. Hun var den højest rangerende dressurrytter under 14 i sin region da hun kun var 12 år gammel. Som mange andre unge piger, nød hun også på daværende tidspunkt at springe, en disciplin hun havde succes med da hun flyttede til USA som 16-årig.

 

En fighter der overlevede en invaliderende bilulykke

I 2009 overlevede Ellesse et alvorligt biluheld, der smadrede såvel bilen som hendes krop. Efter flere måneders intensiv behandling og genoptræning, som hun gennemgik samtidig med at hun studerede og opnåede sin eksamen fra University of San Diego, kom hun sig gradvist af sine kvæstelser, og fik langsomt sin førlighed tilbage.

 

Modelkarriere og dressurkarriere

Ellesse spottet af et modelbureau i 2010 og mens hun arbejdede for et bureau i Los Angeles i Californien, begyndte hun igen at ride. Først var det lidt for sjov, men hun fik blod på tanden, satte modelkarrieren på hold, og besluttede hun sig i 2014 at flytte til Sverige for at forfølge en dressurkarriere.

 

Store ambitioner

Ellesse's mål er nu at deltage til sommer i World Cup finalen i Paris i april, World Equestrian Games til sommer i Tryon, og OL i Tokyo i 2010.

 

"Efter at have oplevet følelsen at få taget næsten alt i livet fra mig, ønsker jeg mere end nogensinde at opnå succes i denne sport" udtaler Elleesse efter modtagelsen af sit wildcard Til World CUp finalen.

 

Hård World Cup finale

Udover at verdensetteren Isabell Werth skal forsvare sin titel på Weihegold, bliver det et knusende stærkt felt der stiller op i Paris. Sveriges Patrik Kittel og hollandske Edward Gal, foruden amerikanske Laura Graves, vil alle sigte efter at tage titlen. Men som præstationssikker Isabel Werth sagde det sidste sommer: "Det er godt for vores sport, at de alle prøver at slå mig. Jo mere de prøver, des bedre skal jeg være. Bare kom med det!"

 

Selvom Ellesse ikke spås de helt store chancer for at komme til tops ved denne World Cup finale, så har hun I sin tilværelse formået I den grad at udvise en fighter vilje, der er selv en verdensmester værdig.

 

Billede

 

En tidligere model der har overlevet en livstruende bilulykke, og alligevel opnået at ride dressur på højeste niveau, har modtaget et wildcard til FEI World Cup finalen i april i Paris, og hun bliver hermed den første repræsentant nogensinde fra Filippinerne, der kommer til at ride i en World Cup finale (foto: Erin Gilmore Photography)


Tilføjet d. 01-04-2018 kl. 11:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-04-18 Werth møder med stærkeste kort!
14-03-18 FEI ranglisten før finalen i Paris


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider