Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

42-årig sat i forbindelse med Lars Frederiksens død er nu løsladt

Onsdag formiddag løslod Nordsjællands Politi den 42-årige kvinde, der har været sigtet for grov vold med døden til følge imod den landkendte hestehandler Lars Frederiksen. Lars Frederiksen omkom d. 27. december 2017 i sit hjem i Skibby.

Det var tilbage i begyndelsen af januar at den 42-årige kvinde blev anholdt og fænglset. Hun er sigtet for at have tildelt den 10 år ældre hestehandler spark eller slag i ryggen, samtidig med adskillige stik i hovedet og et enkelt 5 cm dybt stik i venstre side af halsen med et ukendt redskab. Sammen med svære forandringsforkalkninger af kranspulsårerne er de to ting muligvis skyld i hans død.

Margit Wegge udtaler til sn.dk at efterforskningen nu er færdig, og betingelserne for varetægtsfængsling derfor ikke længere er til stede, hvorfor kvinden blev løsladt da fristen udløb onsdag. Men kvinden er stadig sigtet efter de samme paragraffer i straffeloven.

Dog er det ikke helt sikkert, at der rejses tiltale mod kvinden. Margit Wegge fortsætter: "Der er enkelte ting, vi skal have afklaret, blandt andet noget lægeligt, og så skal jeg have kigget hele sagen igennem, inden vi beslutter, hvad der videre skal ske."

Kilde: sn.dk


Tilføjet d. 08-02-2018 kl. 23:41 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
11-01-18 Forlængelse af varetægtsfængslning af 42-årig for dødsvold mod Lars Frederiksen
03-01-18 Dørene var lukkede i retten – hestehandler måske død pga. vold


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider