Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forlængelse af varetægtsfængslning af 42-årig for dødsvold mod Lars Frederiksen

I sidste uge blev det offentliggjort, at den kendte hestehandler Lars Frederiksen i Skibby var afgået ved døden mellem jul og nytår. I samme ombæring blev en 42-årig kvinde varetægsfængslet og sigtet for dødsvold mod ham. Nu er kvinden blevet varetægtsfængslet i yderligere 4 uger, hvor hun fortsat nægter sig skyldig.

 

I dag onsdag var kvinden fremstillet under en fristforlængelse ved Retten i Hillerød, hvor politiet samtidig udvidede sigtelsen mod kvinden. Den oprindelige sigtelse lød på at kvinden skulle have tildelt manden et stik på 5 cm dybde i den nedre del af hovedet.

Til Ekstra Bladet udtaler sagens anklager Margit Wegge: "Sigtelsen blev udvidet til også at omfatte nogle slag eller spark i ryggen og adskillige stik i hovedet."

Den sigtelse kommer efter obduktionen, hvor det blev klart at der var flere tegn på vold, hvor efterforskningslederen fra Nordsjællands Politi Kenneth Støvhase fortsætter: "Under obduktionen er der konstateret flere læsioner og voldstegn, herunder flere stiklæsioner i hovedet, og det er på den baggrund, at vi udvider sigtelsen."

Det skal dog understreges, at kvinden alene er sigtet for dødsvold. Ifølge politiets sigtelse er Lars Frederiksen blevet udsat for vold "hvorved han eventuelt i kombination med svære forkalkningsforandringer af kranspulsårerne faldt om og afgik ved døden."

42-årig nægter sig skyldig
Selvom kvinden fortsat nægter sig skyldig i sigtelsen, fandt dommeren i dag at der var begrundet mistanke for at holde hende varetægsfænglset i yderligere fire uger.

Retsmødet i sidste foregik bag lukkede døre, hvorfor flere oplysninger ikke blev offentliggjort. Ved dagens retsmøde kom der dog ud over ovenstående nye tilføjelser til sigtelsen. Herunder gerningstidspunktet, som politiet i dag offentliggjorde til at være 27. december kort før kl. 23.41 i Skibby.

Politiet mangler endnu gerningsvåbnet. Kenneth Støvhase udtaler til Ekstra Bladet: "Vi har en ide om størrelsen, men ellers har vi endnu ikke fået fastlagt hvilken genstand der har medført læsionerne".Kilde: Ekstrabladet.dk


Tilføjet d. 10-01-2018 kl. 23:48 og sidst rettet den 11-01-2018 kl. 00:22 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
08-02-18 42-årig sat i forbindelse med Lars Frederiksens død er nu løsladt
03-01-18 Dørene var lukkede i retten – hestehandler måske død pga. vold


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider