Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hoftanz solgt til USA

HPHorses Hoftanz er solgt til den amerikanske dressurrytter Birgit Flynn, meddeler virksomheden på deres hjemmeside. Hoftanz skal tjene som Birgit Flynns førstehest og schoolmasker i de kommende år

 

Hurtigt salg

Det blev den i San Francisco i Californien bosiddende amerikanske dressurrytter Birgit Flynn, der opnåede at blive den heldige ejer af den eftertragtede Schoolmaster, oplyser HPHorses på deres hjemmeside, og der har tilsyneladende været rift om Hoftanz, for salget er tilsyneladende gået hurtigt

 

"For en uge siden annoncerede vi Hoftanz til salg på Eurodressage og er nærmest blevet væltet lige siden. Men der er kun en der kunne købe ham, og det blev amerikanske Bridget Flynn Walker, der trak det længste strå", skriver HP horses på deres facebookside.

 

 

Hoftanz's karriere

Hoftanz blev indkøbt af HPhorses efter hans kåring i det tyske Oldenburg Verband og han er efterfølgende kåret i en lang række europæiske avlsforbund.

 

De første år af hans karrierre blev han uddannet af tyske Johannes Westendarp og vandt bl.a. en kvalifikation til Bundeschampionatet i Hagen med 8.3.

 

I Danmark deltog han i finalen i dressurchampionatet i Odense.

 

I Danmark er han uddannet til Grand Prix af Michael Søgaard og har en lang række sejre og placeringer på dette niveau. De har deltaget i det danske mesterskab i 2014 og 2015.

Han er nu solgt til amerikanske Bridget Flynn Walker og de skal sammen fortsætte rejsen på den amerikanske dressurscene i de kommende år.

 

"En stor tak for 12 fantastiske år til prægtige Hoftanz. En stor personlighed som vi vil savne <3" skriver HPHorses til slut

Kilde: HP Horses

 

Billede

 

Hoftanz her med Michael Søgaard i sadlen (Foto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 29-01-2018 kl. 09:28 af i kategorien Ridesport.
Tags: Hoftanz og HPHorses.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
05-04-18 Åbne hus-arrangementer hos hingsteholdere i april
03-12-09 Mange spændende hingste til Hannoveranershow


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider