Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Godt nyt om kvæstet dyrlæge

Der er positive nyheder vedrørende den unge dyrlæge der på tragisk vis blev sparket i hovedet under en undersøgelse af en hest på Næstved Kassernes Hesteklinik i oktober 2017. Det vurderes at den 37-årige dyrlæge vil komme sig igen, og fremadrettet vil kunne genoptage et normalt fuldtidsarbejde

 

Spark i hovedet

Den kvindelige dyrlæge fra Kasernes Hesteklinik, der i starten af oktober blev sparket i hovedet, og blev alvorligt er nu i bedring, forlyder de gode nyheder.

 

Den unge kvindelige dyrlæge blev sparket i hovedet og brækkede højre arm under en shockwave behandling af en hest på klinikken. Hesten ramte den 37-årige dyrlæge med begge bagben i hovedet. Hun blev hastebragt til Rigshospitalet, hvor hun blev opereret for sine svære hovedskader og lå efterfølgende lang tid i kunstig koma (se her).

 

 

Under genoptræning

Den 37-årige dyrlæge, har efterfølgende har været igennem et længere genoptræningsforløb, har det efter omstændighederne rigtig godt, fremgår det af Kasernes Hesteklinik' s Facebook side: "Nina har det rigtig godt, og at hun udvikler sig i den positive retning"

 

Det forlyder, at den unge dyrlæge ved navn Nina kan huske alt op til selve ulykken, og lægerne siger også, at den unge dyrlæge i fremtiden vil kunne håndtere et normalt fuldtidsjob, hvilket er positivt set i lyset af de alvorlige kvæstelser i hovedet hun pådrog sig ved ulykken.

 

I meddelelse forlyder det endvidere, at det er endnu uvist, hvornår hun kan komme hjem, men Nina takker alle, der har spurgt ind til hende, og hun ønsker, at alle skal vide, at hun har det godt.

 

Opbakning på de sociale medier

Meddelelsen om de gode nyheder vedrørende den unge kvæstede dyrlæge Nina, har givet mange reaktioner fra læserne af kassernes Hesteklinik's Facebookside, der roser lægernes indsats og Ninas kamp for at komme ovenpå igen. Mange af kommentarene giver udtryk for lettelse over at det trods den meget dystre prognose går fremad med Nina og hun ser ud til at ville komme sig helt. Mange af læserne kommer med dejlige opmuntringer til Nina om at kæmpe videre det bedste hun kan.

 

Se meddelelsen og de mange opmuntrende kommentarer her:

 

Billede

 

Der er positive nyheder vedrørende den unge dyrlæge der på tragisk vis blev sparket i hovedet under en undersøgelse af en hest på Næstved Kassernes Hesteklinik i oktober 2017. Lægerne vurderer at den 37-årige dyrlæge vil komme sig igen, og fremadrettet vil kunne genoptage et normalt fuldtidsarbejde


Tilføjet d. 26-01-2018 kl. 10:08 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-10-17 Dyrlæge sparket i hovedet - ligger i koma
19-07-17 Alle hestene igennem dyrlægetjek til EM i military for J/Y
12-11-14 Træner du din hest i hverdagsting?
13-09-14 Dyrlæge – et risikabelt erhverv
26-01-14 En beretning fra dyrlægeklinikkens hverdag
11-11-13 Mordanklaget dyrlæge frifundet
14-10-13 Dyrlæge tiltalt for mord med hestemedicin
04-08-13 Tjek din hest for dehydrering


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider