Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

ClipMyHorse udvider dækning til flere lande

TV-kanalen og onlinetjenesten ClipMyHorse udvider sin geografiske dækning, således at der fremadrettet livestremes fra langt flere hestesportsbegivenheder på europlæisk grund. Danmark er i første omgang ikke omfattet af de nye udvidelser, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid

 

ClipMyHorse succesfuld

Den tysk baserede onlinetjeneste og live TV ClipMyHorse, der med stor succes startede med at dække hestesportsnyheder og streame livevideoer fra større tyske hesteshows, har nu fået vokseværk.

ClipMyHorse har senere udvidet til også at livestreame fra og dække hestesportsbegivenheder i nabolandende Holland, Belgien og Frankrig, hvor de med stor succes har dækket en række større events. Nu udvider selskabet dækningsradiusen videre.

 

Udvider georafisk dækning

Det er netop blevet offentliggjort at den næste ekspansionsetape kommer til at omfatte: Storbritannien, Sverige, Østrig, Rusland og Schweitz, hvorfra der vil blive dækket en række hestebegivenheder og især nogle af de større dressurbegivenheder.

 

 

Danmark oplagt næste udvidelse

ClipMyHorse oplyser endvidere, at de påtænker at føje yderligere lande til listen, så mon ikke Danmark er oplagt kandidat til næste runde, dersom vort naboland Sverige senest er blevet tilføjet til listen, og da Danmark både klarer sig flot i sporten internationalt, og desuden afholder World Cup stævner på dansk Jord.

 

Vil du læse mere om ClipMyHorse kan du klikke her

 

Billede

 

ClipMyHorse udvider sin geografiske dækning, således at der fremadrettet livestremes fra langt flere hestesportsbegivenheder på europlæisk grund. Danmark er i første omgang ikke omfattet af de nye udvidelser, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid


Tilføjet d. 09-01-2018 kl. 10:00 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
23-02-17 Indendørs hollandske mesterskaber i wekenden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider