Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fremtidens svenske stjerne er dansk avlet

Der var dansk islæt i Dressage Power Future Stars udnævnelsen ved Sweden international Horse Show i weekenden, da den danskopdrættede hoppe Quartermain hjemtog titlen overbevisende og var publikums darling med Marina Mattsson i sadlen

 

Dansk avl vinder Dressage Power Stars

I denne weekend har danskavlede Quartermain med Marina Mattson modtaget stor hyldest i Stockholm efter to flotte sejre i Dressage Power Future Stars.

 

Quartermain er opdrættet i Vodskov

Den danskavlede hannoveranerhoppe Quartermain (e. Quaterback / Wilawander XX), er opdrættet i Vodskov i Nordjylland af Anette Holst. Den 8 år gamle hoppe rides til dagligt af den 23-årige Marina Mattson og ejes af Hannell Dressage.


OL- kandidat
Den danskopdrættede hoppe Quartermain blev en overbevisende og særdeles populær vinder af Dressage Power Future Stars efter en sejr i både Prix de St. Georges og kür-finalen ved Sweden International Horse Show, der blev afviklet i weekenden, og den svenske presse have også lutter positive ord til overs:

 

"Noter jer navnene Marina Mattsson og Quartermain. Om tre år er de i Tokyo og slås om medaljer", skriver det svenske sportsmedie aftonbladet.se.

 

Patrik Hannell fra Hannell Dressage i Sverige udtalte i øvrigt i forbindelse med et interview til det svenske aftonbladet, at han lover, at hesten ikke vil blive solgt, uanset hvad Hannell Dressage måtte blive budt for hesten. Hannell Dressage har nemlig planlagt at dressurstalden skal deltage ved OL i 2020, og Quartermain er buddet!

 

Sejr og personllig rekord i Stockholm

Quartermain og Maria Mattsson vandt Prix St. Georges fredag, hvor de tilmed satte personlig rekord med stor afstand til konkurrenterne og en samlet dommerscore på 77.303 %, og næsten 5% til nærmeste konkurrent. Det gentog de så i en gang mere i lørdagens kür-finale på Intermediaire I-niveau, med en overbevisende sejr på 76.225 %,

 

Se resultaterne fra klasserne her

 

Se videooptagelse her fra Hannell Dressages Facebook side her

 

Kilde: Aftenbladet.se & Sweden international Horse Show

 

Billede

 


Tilføjet d. 04-12-2017 kl. 08:44 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-12-17 GP opgør mellem Dufour og Werth
29-11-10 Adelinde og Parzival sejrede i Stockholm


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider