Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Official redet ned af vinderhest

Dramatisk afslutning på årets hubertusjagt i Dyrehaven, da en official for arrangementet blev redet ned af vinderen af årets jagt, foran tusindvis af tilskuere, netop som ekvipagen havde passeret målstregen. Den chokerede vinder blev Catrine F. Goldschmidt på hesten Rubino

 

Dramatisk afslutning på årets hubertusjagt

Årets hubertusjagt i Dyrehaven i Klampenborg endte søndag dramatisk for de tusindvis af tilskuere, der havde taget plads foran Eremitageslottet for at følge afslutningen af årets Hubertusjagt. Med blandt andre kongehuset som øjenvidner, blev en mand under opløbet til Eremitageslottet redet ned af en hest.

 

Kort efter målstregen var ca. 45 heste rider om sejren, red vinderekvipagen direkte ind i brystkassen på en official. Det oplyses at den tilskadekomne mand har official ved Hubertusjagten i mange år, men det vides ikke, hvorfor han stod midt på banen under opløbet. Han havde dog forinden opløbet forsøgt at få tilskuerne til at rette sig ind på plads, men nåede altså ikke selv at komme væk fra opløbsafslutningen i tide. Den vindende hest kolliderede i stedet frontalt med og han kom efterfølgende ind under hesten, hvor det så ud som om, han blev trådt på.

 

Ikke alvorligt til skade

Det så yderst dramatisk ud og var en chokerende oplevelse for de mange tilskuere, da manden blev liggende livløs på jorden efter ulykken. Ambulanceredderne kom dog kort efter ham til undsætning, og han blev transporteret væk i ambulance.

 

Den presseansvarlige for hubertusjagten oplyste at manden imidlertid var ved fuld bevidsthed, da han blev kørt fra stedet i ambulance.

 

Heldigvis viste det sig at manden ikke kom alvorligt til skade, men blev slået bevidstløs. Han har fået en hjernerystelse og gule og blå mærker, men er ellers i god behold og allerede her til eftermiddag udskrevet fra sygehuset, og er hermed igen lidt omtumlet hjemme i vante omgivelser.

 

Chokerende oplevelse

Kongehuset var blandt tilskuerne til Hubertusjagten i Dyrehaven, hvor prinsesse Mary og de fire børn overværede opløbet fra balkonen på Eremitageslottet, og de fik sig sammen med de øvrige tilskuere en slem forskrækkelse, og måtte holde sig chokeret for øjnene.

 

Uheld som disse, hvor heste og mennesker støder sammen, sker dog heldigvis sjældent, selvom det er mange heste og mennesker i stor fart, der er på spil. Sidst, det skete, var for 10-15 år siden, hvor en tilskuer kom til skade, oplyste den presseansvarlige efterfølgende.


I alt ca. 40.000 tilskuere overværende den traditionsrige efterårsjagt der hvert år afholdes første søndag i november måned, og vanligvis tiltrækker sig de mange tilskuere. I år deltog ca. 160 ekvipager, og i opløbsfeltet var der ca. 45. ekvipager

 

Catrine F. Goldschmidt vandt Hubertusjagten

Catrine F. Goldschmidt blev vinder af årets Hubertusjagt på Mr. Rubino. Hun var ellers tæt på at opgive deltagelse i jagten dagen i forvejen pga. en skade på hoven, men takket være en dygtig smed endte de i dag med at storme først over målstregen i det usædvanligt våde og tunge terræn i år, og altså tillige få sig en chokerende oplevelse, hvor de ikke kunne undgå at ride manden ned der stod midt på opløbsbanen.

 

Se det dramatiske øjeblik fanget af TV 2 her

 

Billede

 

Dramatisk afslutning på årets hubertusjagt i Dyrehaven, da en official for arrangementet blev redet ned af vinderen af årets jagt, foran tusindvis af tilskuere, netop som ekvipagen havde passeret målstregen. (Arkivfoto stemningsbillede fra tidligere hubertusjagt: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 05-11-2017 kl. 19:13 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Hubertusjagt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Hubertusjagten i år er aflyst
09-11-17 Official beklager hubertus-ulykke
06-11-16 Hubertusjagt uden stor dramatik


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider