Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fiontini første 7-års championat finalevinder

Den tredobbbelte UVM verdensmester Fiontini med Severo Jurado López i sadlen blev en overbevisende og velfortjent vinder af den første finaleklasse nogensinde i DRF 7-års finaleklasse i unghestechampionat. Andenpladsen gik til bronzevinderen fra UVM i Ermelo trakehner valakken Kipling, med Anne Troensegaard sadlen

 

Fiontini - forventelig men fornøjelig vinder af 7-års championatet

Favoritterne til 7-års championats titlen var på forhånd ventet at være de to UVM medaljetagere dv hoppen Fiontini og trakehner vallakken Kipling. Det viste sig at holde stik.

 

Den tredobbelte verdensmester og sølvmedaljehoppe Fiontini (e. fassbinder / Blue Hors Romanov) viste sig at være helt overlegen og særdeles urørlig.

 

Med dygtige og populære spanske Severo Juardo Lopez i sadlen, og et fejlfrit og imponerende flydende og kraftfuldt ridt, sikrede ekvipagen sig sejren med en overbevisende dommer score på 88.910 %, med bl.a. med karakteren 9,8 for trav og kapacitet.

 

Populær andenplads til Kipling og Anne Troensegaard

Endnu en genganger fra sejrsrækkerne i Ermelo, hvor ekvipagen sikrede sig bronze i UVM finalen, var den populære ekvipage bestående af trakehner vallakken Kipling (e. Hofrat / Hohenstein) med Anne Troensegaard i sadlen. I dag indtog de andenpladsen i dagens finaleklasse, og avancerede således en enkelt plads fra den indledende runde ( se her). Det blev til et ridt til 82.974, og hvor der bl.a blev givet 9,8 for Kiplings imponerende hen over jorden trav og 9,2 for ridelighed.

 

Her udtalte Dennis Fisker på dommerpanelets vegne, at: "Kipling går med en dejlig taktfast trav med sving og bæring samt super øgninger, god skridt i fri og samlet, i galoppen bliver den lidt spændt i serierne. Hesten bliver vist i en flot form, i et flot program og udviser stor kapacitet".

 

Fritzeck 2 og Rikke Dupont blev 3'er

Rikke Dupont på vallakken Freizeck 2 (e. Fiorano / Don Crusador) sikrede sig med 79,257 tredjepladsen med at ganske fornuftigt veldusponeret og flydende ridt en flot tredjeplads i 7-års finalerunden.

 

Se klassens samlede resultat her

 

Billede

 

Den tredobbbelte UVM verdensmester Fiontini med Severo Jurado López i sadlen blev en overbevisende og velfortjent vinder af den første finaleklasse nogensinde i DRF 7-års finaleklasse i unghestechampionat (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 15-10-2017 kl. 20:28 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
18-01-19 Dressurrytter med ambitioner?
02-01-19 Distanceweekend på Djursland
18-12-18 Fokus på bedre ridning i ponyspringning
11-12-18 DRFs generalsekretær fratræder
26-11-18 Spring Forum i 2019
05-11-18 DRF melder stævnekalenderen klar
24-10-18 Propositionerne klar til LandsdelsDage 2019
17-08-18 Masser af aktivitet i Bernstorffsparken
25-07-18 Vil du være ambassadør for distance?
06-07-18 Eksklusive stutteribesøg til vinderne af klubturneringen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider