Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så kan der søges om optagelse i Firkløverets Springakademi

Firkløverets Springakademi åbner endnu engang op for optagelse af nye ryttere i akademiet i deres junior- og youngridertrup. Det gør de bl.a. fordi flere af deres ryttere har fået jobs i udlandet, så de desværre ikke længere har mulighed for at være en del af springakademiet.

Firkløverets Springakademi ønsker at udvikle, træne og dygtiggøre de unge ryttere og via deres sponsorer i Akademiet, har Firkløverets Springakademi mulighed for at give rytterne viden, indsigt og råd både fra dyrlæger, foderspecialister, hestemassør, revisorer mv. Firkløverets Springakademi har været så heldige at de via topryttere i hele Europa kan stille gratis ophold og træning til akademirytterne hos de forskellige topryttere.

Nye ryttere i akademiet i junior og youngrider truppen
Firkløverets Springakademi åbner nu op for optagelse af nye talentfulde springrytter. Man kan derfor nu søge om optagelse i Firkløverets Springakademi. Ansøgning sendes til: Susanne.taarnager@live.dk eller Rene.holstein@youmail.dk

Der er visse krav for at man kan optages. Man skal være mellem 13 til 21 år, da det i denne omgang er junior og younriders som bliver optaget. Firkløverets Springakademi lægger vægt på følgende: ryttere med potentiale/talent, flittige og ambitiøse, mål, udviklingsparate og lydhøre, teamplayere, har min 2 heste til rådighed, hestepotentiale, forældreopbakning, træneropbakning og resultater.

Du skal sætte 4 weekender af om året for at deltage i de obligatoriske clinics i Akademiet. Firkløverets Springakademi forventer, at du sætter teamspirit højt og ønsker at bidrage til den gode holdånd i Akademiet.

Der udvælges blandt ansøgningerne 3 til 4 ryttere, der får mulighed for at ride med ved næste clinic/samling i junior og youngrider truppen. Denne trup rider under trænerteamet Maria Gretzer & Bjørn Carlsson d. 11. til 13. november på Barthahus Ridecenter, hvorfor det er et krav at man kan deltage denne weekend.

Ansøgningen skal være Firkløverets Springakademi i hænde senest den 2. november 2016 kl. 24.00.

Har du spørgsmål ift. ansøgning eller Firkløverets Springakademi, er du velkommen til at kontakte enten Susanne eller Rene. Begge deres telefonnumre står hjemmesiden http://www.springakademi.dk/

 

Kilde: Firkløverts Springakademi


Tilføjet d. 27-10-2016 kl. 21:35 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
10-01-18 Den succesfulde svenske Landstræner Henrik Ankarcrona giver clinic i Danmark i weekenden.
27-11-17 Spændende clinic med Nanna Merrald på Barthahus
08-11-17 Firkløverets Springakademi præsenterer spændende clinic med Nanna Merrald
18-09-17 Mountain Horse - ny sponsor af Firkløveret Springakademi
08-06-17 Firkløverets Springakademi går ind og giver ærespræmier til springavlere i DV
07-04-17 Firkløverets Springakademi - med succesfulde ryttere
04-02-17 Så det igen tid til clinic på Barthahus
17-11-16 Forening af avl og ridesport - Firkløverets Springakademi
15-11-16 Firkløverets Springakademi har præsenteret ny coach i ridesporten!
29-07-16 Firkløverets Springakademi er begyndt at sende deres ryttere ud


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider