Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingen TV dækning af para-dressur i Rio

Der bliver desværre ingen direkte dækning af paradressuren ved OL i Rio, der er nedprioriteret af arrangørerne, oplyser DR, som vil tilstræbe at dække slagets gang fra sidelinjen med opdateringer, rapportager og interviews med de danske ryttere

 

Nedprioritering og besparelser

Som en konsekvens af arrangørenes økonomiske udfordringer og den generelle nedprioritering af de para-olympiske lege i forhold til det ordinære OL, er der desværre ingen direkte TV dækning fra dressurbanerne ved de para-olympiske lege, oplyser DR.

 

Skuffelse fro de trofaste seerere

Det er naturligvis en stor skuffelse for de mange loyale danske fans bag TV-skærmene, som troligt har fulgt vore danske OL ryttere, og som havde set frem til at støtte op om og følge også de dygtige danske para-dressur ryttere, for hvem de fleste har både EM, VM og OL medaljer med i kufferten fra tidligere, og derfor har særdeles gode chancer for at høste medaljer ved legene i RIO.

 

DR forsøger at dække begivenhederne

DR som heldigvis efterhånden har fået øjnene op for at ridesporten er særdeles populær at følge ude i det danske land, beklager naturligvis at der ikke er direkte international TV-dækning fra begivenhederne. Som et plaster på såret, vil DR via rapportager fra begivenhederne samt efterfølgende live eller båndede interviews med de deltagende danske ryttere, forsøge at dække slagets gang så godt som muligt, og opdatere seerne på begivenhederne, der starter i dag søndag og forløber hen over de kommende dage. Transmissionerne vil ifølge Heste-Nettes oplysninger primært blive udsendt på DR3

 

Andre kilder til information

Udover de direkte rapportager vil interesserede kunne følge slaget gang i billeder på para-dressur holdets officielle FB side her, og vi kan jo håbe på at de også lægger små hjemmeoptagede video-strips op af nogle af højdepunkterne fra de danske rytteres præstationer.Hermed er opfordringen givet videre!

 

Endvidere vil det være muligt at følge resultaterne på den officielle generelle hjemmeside for para OL her, hvor det også er muligt at følge den samlede medaljehøst.

 

For hele programmet og oversigt over deltagerne: se her

 

Billede

 

Det danske para-dressur hold Rio 2016


Tilføjet d. 11-09-2016 kl. 15:38 af i kategorien OL - Dressur.
Tags: Para-dressur.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
05-11-18 Finale i Brogaarden para Cup i weekenden
03-09-16 Para-dressur i Rio uden russere


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider