Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kingsland klæder landshold på frem til 2018

Siden 2014 har Kingsland klædt de danske landshold på, og nu har Kingsland og Dansk Ride Forbund indgået en aftale om fortsættelse af samarbejdet til og med 2018. Aftalen betyder, at de danske dressur-, spring- og militarylandshold fra pony til senior vil blive ekviperet med tøj fra Kingsland, når de er ude og repræsentere Danmark.

 

Stærkt samarbejde med Kingsland

"Jeg er glad for, at vi forlænger samarbejdet med Dansk Ride Forbund. Den eksisterende aftale var jo gældende for 2016, men den nye aftale, der løber til og med 2018, danner et nyt grundlag for samarbejde. Vi har stor tro på, at de danske ryttere i fremtiden også vil gøre sig gældende på den internationale scene, og den succes vil Kingsland gerne være en del af. Som et norsk ejet firma med distributionslager i Danmark, er det naturligt, at vi støtter op om den danske ridesport", siger Mette Reymert, Sales Manager hos Kingsland.

 

"Vores landshold er stærke ambassadører for Danmark og sporten, når de er ude på de internationale konkurrencebaner. Derfor er det rigtig glædeligt, at Kingsland fortsat vil bakke op om rytterne og sikre, at de også er klædt rigtig godt på", siger Jens-Erik Majlund, generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

 

Om Kingsland

Kingsland er et norsk varemærke, som siden etableringen i 1999 er vokset til at blive en af verdens førende producenter af tøj og udstyr til heste og ryttere. Kingsland er kendt for sin subtile blanding af klassisk mode og moderne design. Dette i kombination med materialer af bedste kvalitet har gjort Kingsland til det foretrukne mærke for mange topryttere og fagfolk fra hele verden.

 

Kingslands produkter er skabt af familier med hesteblod i årene, der har et skarpt fokus på at designe produkter med komfortable pasformer og innovative materialer uden at fjerne fokus på ekvipagens stilrene udseende. Med femten år på bagen er Kingsland i dag stolt sponsor af flere topryttere og ved flere præstigefyldte internationale arrangementer. Den stigende popularitet har medført en løbende udvikling af nye produkter, og der præsenteres flere nye kollektioner gennem året.

 

http://kingsland.no/


Tilføjet d. 20-04-2016 kl. 07:57 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Line (Calano)





Seneste relaterede nyheder
11-06-19 Kingsland sponsor for landsholdet 2019
26-04-17 Jacob Gulmann ny generalsekretær i Dansk Ride Forbund
08-03-17 Sydbank fortsætter som sponsor for dansk ridesport
14-02-17 Landsdækkende Åben Rideklub i 2017
04-02-17 Subaru fortsætter opbakningen til udvikling af militarysporten
07-07-16 Overgangsfasen for EN 1384 ridehjelme forlænges
31-05-16 Så nærmer vi os endelig en revision af Hesteloven
22-04-16 Licenssystemet skal revurderes
18-04-16 Ny kontingentstruktur foreløbigt vedtaget
05-04-16 Kommentar fra rideforbundet vedrørende kontingentstrukturen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider