Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kommentar fra rideforbundet vedrørende kontingentstrukturen

Efter gårsdagens artikel har rideforbundet kommenteret på forslaget. De vil tilgodese små klubber der holder store stævner i de små discipliner. Desværre er der ikke umiddelbart en lysere fremtid for små klubber der holder store stævner i spring eller dressur.

 

Som eksempel på disse klubber kan nævnes Riders Cup og Bækgaarden. De holder begge steder store stævner i spring med kæmpe tilslutning fra rytterne. Desværre for de to klubber har de kun 52 og 54 medlemmer hhv. Dermed står de til en ekstraregning på mellem 7500 kr og 8000 kr med den nye struktur.

 

Rideforbundets kommentar kan læses herunder.

 

På repræsentantskabsmødet den 17. april har vi stillet et forslag om ny kontingentstruktur. Formålet er bl.a. at sikre en større sammenhæng mellem størrelsen af kontingentet og de ydelser, som klubben modtager fra Dansk Ride Forbund. Der har vist sig, at mindre klubber, der arrangerer større stævner i military, distance, voltigering og TREC, kan få en uhensigtsmæssig høj kontingentsats efter den nye struktur, og dette vil der blive fundet en løsning på.

Kort fortalt skal den nye struktur sikre en omfordeling af indbetalingerne til Dansk Ride Forbund, så de klubber og ryttere, der i høj grad gør brug af vores ydelser, også er dem, der betaler den største andel. Forslaget går på, at:
? Kontingent nedsættes fra 109,- kr. pr. medlem til 20,- kr. pr. medlem.
? Forsikring betales sim hidtl særskilt efter DIF's takster.
? Klubberne betaler et Grundkontingent til Dansk Ride Forbund baseret på deres stævneaktivitetsniveau. Grundkontingent dækker både medlemskab af forbundet samt brug af stævnesystemet DRF Event, hvilket der efter den nuværende struktur skal betales separat for.

Klubberne inddeles i nedenstående tre kategorier efter deres stævneaktivitetsniveau
? Basisklub betaler kr. 5.000,- i grundkontingent, som dækker kontingent og licens til DRF Event. Klubben kan modtage alle ydelser fra Dansk Ride Forbund og kan afholde E- og R-stævner.
? Stævneklub1 betaler kr. 7.500,- i grundkontingent, som dækker kontingent og licens til DRF Event. Klubben kan modtage alle ydelser fra Dansk Ride Forbund og kan afholde E-, R-, D- og C-stævner.
? Stævneklub2 betaler kr. 15.000,- i grundkontingent, som dækker kontingent og licens til DRF Event. Klubben kan modtage alle ydelser fra Dansk Ride Forbund og kan afholde E-, R-, D-, C-, B-, A- og FEI-stævner.

Den samlede kontingentbetaling (som er inkl. DRF Event) fra klubberne bliver med forslaget nedsat fra 7,5 mio. kr. til 4,5 mio. kr. p.a. Denne nedsættelse skal dækkes gennem øget brugerbetaling for stævnedeltagere, der i høj grad gør brug af forbundets ydelser, samt beslutning om, at alle A-, B-, C- og D-stævner skal registreres og tilmeldes over DRF Go! Fremover skal der betales 10,- kr. pr. stævnestart for A-, B-, C- og D-stævner.

Ny kontingentstruktur skal også favne de mindre discipliner. Det har vist sig, at flere mindre klubber, der arrangerer B-, A- og FEI-stævner i de små discipliner (i military, distance, voltigering og TREC), kan ende med en uhensigtsmæssig stor kontingentbetaling ift. klubbens størrelse som følge af den nye struktur. Det er selvfølgelig ikke rimeligt, og derfor arbejder vi på en løsning, der gør, at klubber, der arrangerer B-, A- og FEI-stævner i de små discipliner kontingentfastsættes som Stævneklub1.

Forslaget er til afstemning ved repræsentantskabsmødet 2016 og kan tidligst træde i kraft fra 2018


Tilføjet d. 05-04-2016 kl. 14:53 af i kategorien Nyheder generelt.

Seneste relaterede nyheder
10-10-18 Ny Miljøguide for hestehold
22-04-18 Livlig debat ved Repræsentantskabsmødet 2018
23-03-18 Forvirring om WEG kvalifikationskrav
07-12-17 Nye regler for ponymåling
04-07-17 Bør gnub og beroligende klap udløse diskvalifikation?
26-04-17 Jacob Gulmann ny generalsekretær i Dansk Ride Forbund
03-03-17 Repræsentantskabsmøde og klubfest
14-02-17 Landsdækkende Åben Rideklub i 2017
11-02-17 DV vil kvalitet frem for kvantitet
04-02-17 Subaru fortsætter opbakningen til udvikling af militarysporten


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider