Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

28. oktober. Om rigtigt og forkert

"Sådan en dag som idag er bare skabt til at lege på folden. Kold klar luft med en snert af kulde er bare lige mig. Vidste i at hestes bedste temperatur er mellem fem og ti grader? Jeg trives i hvert fald super godt med vejret lige nu. Det eneste der er træls er, at der allerede er mudder på min fold. Det kan jeg ikke ret godt lide, men mit menneske siger at det er fordi der er for meget ler i jorden. Hvad end årsagen er, er det i hvert fald træls.
Men så er det jo godt at mit menneske kommer hver eneste aften når jeg er blevet lukket ind, og giver mig mash og renser mine hove så de kan tørre. Hun siger at det er fordi jeg har sure hove, men det er vist bare hende der er lidt sart.
Mine venner siger i hvert fald ikke noget, og deres lugtesans er altså bedre end hendes. Faktisk er det ikke så pænt at sige at nogen lugter, eller at drille for den sags skyld, men jeg er ret sikker på at det er kærligt ment.
Men hvordan er det nu lige med det? Hvordan er det egentlig man skal møde hinanden, og hvad er okay og hvad er forkert? "


Tilføjet d. 28-10-2015 kl. 00:15 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider