Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Haslev er klar til NM i military i weekenden

Haslev Køre- og Rideforening er i den grad klar til at tage imod gæster fra de nordiske og baltiske lande, som kommer og dyster om medaljer i weekenden d. 18.-20. september. Klubben har glædet sig og forberedt sig på stævnet i mere end et år, og de har bygget mange nye flotte forhindringer i anledning af Nordisk Baltisk Mesterskab powered by SUBARU. Der er også tænkt særligt meget på, at publikum får en god oplevelse, og der er gratis adgang alle tre dage.

 

Publikum kan komme helt tæt på

"For at man som tilskuer kan få mest muligt ud af konkurrencerne har vi opsat tilskuerområder langs terrænruten. Dermed er der styr på sikkerheden samtidig med, at man kan komme helt tæt på og opleve den udfordrende og krævende terrænbane," fortæller en spændt Show Secretary Lea Weisdorf fra Haslev Køre- og Rideforening, og fortsætter: "Spring- og dressurdelen kan nydes fra sidelinjen, og pladsen har en perfekt størrelse, hvor man nemt kan overskue hele området og følge med i alle tre discipliner. Under stævnet kan man også købe dejlig mad og drikke samt besøge en lækker pandekagevogn."

 

Flot tilslutning til mesterskaberne

Alle tilmeldingerne er kommet ind, og der fuldt hus. Hele 135 ekvipager er klar og flere står på venteliste. Holdene der er meldt klar til de Nordiske & Baltiske Mesterskaber Powered by SUBARU er:

 

Ponyryttere:

Danmark

Norge

Sverige

 

Junior- og ungryttere:

Danmark

Finland

Estland

Sverige

 

Seniorryttere:

Danmark

Norge

Sverige

 

Pris til den flotteste ekvipage

Ud over de eftertragtede medaljer i Nordisk Baltisk Mesterskab powered by SUBARU gives der nu også en pris til den ekvipage, der ser bedst ud under mesterskaberne. Samtidig skal rytteren udvise horsemanship og godt kammeratskab. Den flotte pris hedder "The Golden LOOP award", og sponsoreres af Northern Well. Vinderen kåres søndag og indstilles af FEI Stewards. Ud over æren vinder pristageren en HITCH 3 i 1.


Tilføjet d. 15-09-2015 kl. 12:52 af i kategorien Military.
Forsidebillede: Ingen titel af Line (Calano)





Seneste relaterede nyheder
18-06-16 Unghestechampionat i military
21-09-15 Medaljeregn ved NM
19-09-15 Ved pony NM er der Rikke og så er der alle de andre
19-09-15 Junior/young riders på en foreløbig andenplads ved NM
19-09-15 Det danske hold på guldkurs ved NM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider