Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Veloverstået Mounted Games DM

I weekenden den 20-21 juni blev der afholdt DM for par i diciplinen Mounted Games. Mounted Games er ikke stort i Danmark endnu, men det vinder heldigvis mere og mere frem. Mounted Games er en spændende diciplin, for der er fart, fart og mere fart når ekvipagerne rider gennem de forskellige baner og konkurrerer på fart, præcision og samarbejde.

 

I Mounted Games er der tre typer lege, Speedgames, Vaulting games og Presicion games. Under hver type er der flere forskellige lege, men fælles for alle er at de foregår i højt tempo, og at det kræver rigtig meget samarbejde mellem hest og rytter.

 

DM i par afvikledes for både Junior og Senior par, og der var masser af konkurrence for både Irske og Tyske ekvipager var mødt op for at presse de danske ryttere til det yderste. Dog kunne de naturligvis ikke hjemtage de danske medaljer.


I Junior Gruppen blev det Maja Due Paarup fra Jordrup på Lover Boy og Jens Holm fra Egtved på Walther der vandt titlen som Danmarks Mestre. Parret viste godt tempo og overblik hele vejen igennem konkurrencen og kunne velfortjent kalde sig mestre efter et par hårde dage.

I Seniorgruppen blev det Katrine Petersen fra Slangerup på Flying Amy og Stine Omsted fra Ølsted på Dakar der løb med titlen som Danmarksmestre. Begge seniorryttere er også på landsholdet i 2015 og skal sammen med deres 3 holdkammerater til Europamesterskaberne i Frankrig i starten af August. Det var en god indsats og et velfortjent mesterskab til parret.

 

Europamesterskaberne foregår i Bourgogne i Frankrig, og afholdes d. 5-9 august 2015. Denne event kan naturligvis følges her på Hestenettet.dk

 


Tilføjet d. 22-06-2015 kl. 20:52 af i kategorien Mounted Games.





Seneste relaterede nyheder
06-09-15 Fart over feltet i spændende Mounted Games finale
24-09-14 Old Boys gav konkurrenterne baghjul til DM.
07-09-14 Flyvende ekvipager i højeste tempo.
06-09-14 Danmarksmesterskaberne for par i Mounted Games i fuld gang.
23-07-13 VM i Vallensbæk d. 23-27 juli
19-10-10 Dansk sejr i Mounted Games


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider