Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrands Fürst William overraskende dømt ude af DV   VIDEO

 

En af de absolut mest interessante unghingste ved sidste uges hingstekåring i Herning Fürst William e. Fürst Wilhelm/Lord Sinclair blev til stor overraskelse for mange sorteret fra af avlskommissionen. Begrundelsen fra Poul Graugaard lød på at hingsten savnede rammer og at de ikke kunne lide hestens mekanik som de ikke fandt ideel.

 

Helgstrand Dressage, der ejer hingsten, har udstedt følgende pressemeddelse:

 

"Vores 3-årige hingst fürst William har siden vi har vist ham offentligt, ved hingstefremvisningen ved Zuchthof Klatte i Tyskland, været på rigtig manges læber. Vi har siden da haft utrolig mange henvendelser fra avlere i hele verden, som ønsker at bruge ham i avlen. I efteråret 2014 blev han kåret som 1. Reservesieger i Meckelburg i Tyskland.

I denne uge har han været til kåring i Dansk Varmblod. Dansk Varmblod valgte ikke at godkende ham, hvilket vi er meget kede af og meget ærgerlige over, og ikke mindst syntes vi det er utrolig ærgerligt for de danske avlere. Det er vigtigt for os at understrege at Fürst William, har ingen veterinære problemer eller skavanker.

Repræsentanter fra det tyske Oldenburger Verband, har også været tilstede under kåringen i Herning, de var til gengæld, utrolig begejstrede for de kvaliteter Fürst William har vist under kåringen i Herning. Afkom efter Fürst William vil uden problemer kunne registreres i det tyske Oldenburg Verband.

Vi glæder os til at betjene alle de hoppeejere som vil bruge ham. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige, hvis danske hoppeejere ønsker at få afkommet registreret i OLD. Vi har under hele kåringen i Herning, oplevet en utrolig interesse fra avlere på denne skønne unghingst."

 

Se video af den ridelige og bevægelsesstærke unghingst under rytter her

 

Billede

 


Tilføjet d. 09-03-2015 kl. 18:35 af i kategorien Avl.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider