Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Prisregn over portrætfilm for Kirk Arabians   VIDEO

Kirk Arabians og deres produktionsselskab Citizen Dane, har med deres nye dansk producerede præsentationsfilm, vundet stor international opmærksomhed, hæder og ære. Portrætfilmen har vundet 4 priser, heraf dobbelt platin, som tildeles stutteriet produktionsselskab Citizen Dane.

 

Citizen Dane vinder international hæder

Produktionsselskabet Citizen Dane har vundet fire fornemme priser for en film om araberstutteriet Kirk Arabians. Stutteriet ejes af LEGO-arvingen Thomas Kirk Kristiansen og hans hustru Signe, som begge medvirker i portrætfilmen.

 

Den danske portræt-film af stutteriet Kirk Arabians, er kreeret af produktionsselskabet Citizen Dane, har fået stor opmærksomhed, ved den prestigefyldte amerikanske festival "AVA Digital Awards" i Dallas, Texas.

 

To guld og to platin

Juryen valgte at tildele Citizen Dane, der har produceret filmen, intet mindre end fire priser. Det blev til Platin i de to tungeste corporate kategorier: "Company Overview " og "Corporate Image". Derudover fik filmen guld i to andre kategorier ved festivalen. Bag AVA Digital Awards står the Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP) og festivalen har deltagelse fra hele verden og får megen opmærksomhed fra hele mediaverdenen.

 

Billede

 

Hestefilm - en usædvanlig opgave

Citizen Dane har betydelig erfaring med at lave film for især erhvervslivet, og står bl.a. også bag, der præsenterede ISS op til selskabets børsnotering, så det at lave en film for et lille araberstutteri var en noget lidt anderledes, men spændende udfordring.

 

Marcus Mandal fra Citizen Dane er instruktør og Danni Marco fotograf på filmen, fortæller at filmen været omkring et års tid undervejs. Der er taget optagelser ad flere omgange bl.a. af hensyn til årstiderne og vejret.

 

Bemandingen fra filmselskabet var ikke vant til at omgås heste, men meget facinerede af dem. Mandal fortæller: "Vi var meget spændte på projektet, men der er dejlige heste, og det har været utroligt spændende". Og han fortsætter: "Det er da sjovt at komme helt til tops i de corporate kategorier i USA med en film om et lille araberstutteri, der holder til i smukke omgivelser ved Martofte på Nordfyn", siger filmens instruktør, Marcus Mandal fra Citizen Dane.

 

Uventet opmærksomhed til Kirk Arabiens

Kirk Arabians har ganske få, men også nogle usædvanligt gode araberheste, og stutteriet er i en rivende udvikling, både avlsmæssigt og konkurrencemæssigt.

 

Det er ikke lykkedes Heste-Nettet at opnå interview med ejerne af Kirk Arabians, der imidlertid må være lykkelige for den ekstra uventede positive omtale af deres stutteri i verdenspressen.

 

Den prisbelønnede film, der varer ca. 10 minutter kan ses her

Se mere om Kirk Arabians på deres hjemmeside her

 

Kilde: Markedsføring

 

Billede

 

Signe Kirk Kristiansen


Tilføjet d. 09-02-2015 kl. 08:37 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
12-01-18 Kirk Arabiens sælger ud
12-03-17 Gallashowets tiljublede prisvindere
26-08-15 Ny og mere fleksibel prisstruktur på Markedspladsen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider