Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bint-Al-Hawa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Trakehner  
 Hoppe
 23 år 
 160 cm
 Lys skimmel
Bint-Al-Hawa er en smuk skimmlet hoppe med masser af personlighed og udstråling. Hun nyder at posere foran et kamera og elsker at tænde for sin "arabertrav".

Hawa er tilredet i januar 2006 i en (fysisk)alder af 4 1/2år.
Dressurmæssigt ligger hun på LC niveau og har d. 9/8-08 gennemført en Lc1 til 139 point efter kun en uges målrettet træning. Hun har brug for mere rutine i galoppen. Hun er påbegyndt sidebevægelser ol.

Hun har løssprunget 155cm hos mig. Når hun løsspringer er det med stor glæde og velvilje og hun kan finde på selv at springe, uden nogen driver hende imod springet, men af egen lyst. Hun har et stort uudnyttet potentiale her da jeg har lagt mere vægt på dressuren.

Hun er reddet meget i naturen og er "delvis" trafik/terræn vant. Dermed forstået at hun er reddet virkelig meget i naturen og i trafik og lignende men kræver en erfaren rytter der ikke taber modet hvis hun alligevel bliver forskrækket over noget.
Ved stranden kan hun godt være lidt vågen men går gerne ud i vandet. Hun er reddet i alle gangarter i natur trafik og ved stranden.

Hawa har intet problem med at være alene hvad end det er i ridehus, på tur, på folden eller i stalden.

Hun vil egne sig godt til både dressur, spring, terræn, jagt, distance og for den sags skyld også western. Hun er også et super emne til dig med interesse for natural horsemanship eller avl.

Alt i alt en spændende hest med masser af potentiale. God til rytteren der både ønsker en udfordring og en ven for livet.

Hun går i øvrigt uden sko er er super økonomisk både her samt med foder da hun er meget nøjsom. Ved let til middelridning får hun som regel kun hø og vitaminer.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 0103175
208333200103175
F:   Link
TAF 9401
(TR DK)
M: Bab-El-Sama (Whin)   Link
SH 2078
(AH DK)
MF:   Link
TAF 9404
(TR DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 01 december 2013 kl. 19:29, og har været vist 15806 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider