Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Falcon

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Vallak
 32 år 
 160 cm
 Rød
26 årig vallak. Halv araberblanding. ca 160 cm.
utrolig dejlig hest med et godt temperament. Er stille og rolig, men samtidig meget energisk og fremadgående.
Eksemparisk i terrænet, en gammel erfaren jagthest, fuldt trafiksikker og god til børn.
 
 
 
 

[Part] Hyggepart til skridtture i skoven, horsemanship eller klikkertræning. Værløse, lige op ad Ganløse Ore skov,1-2 x ugentligt

Jeg søger en voksen ansvarlig rytter, der bare har lyst til at koble af fra hverdagens stress ved at komme i stalden og nusse med en hest....
Er du typen der elsker at nusse om heste, ride en tur i skoven hvor man kan nyde synet af hjorte, der springer forbi og elsker udendørslivet eller er du typen der elsker at arbejde med hesten fra jorden, søger udfordringer i horsemanship og det at kunne tolke hestens kropssprog og knytte et bånd der kan skabe muligheder for at hesten vil lave tricks og følge dig rundt ved de mindste signaler, så læs videre :-)

Falcon er opstaldet på en lille privat gård (skovhavevej 2, værløse) lige op ad Ganløse Ore med masser af km ridesti og smuk natur, og når man lærer området at kende med mulighed for langtur til Bastrup sø og de andre skove der ligge op til. Der er pt 3 heste i stalden og til foråret når den anden stald er bygget færdig bliver der i alt 6 heste. Så det er et hyggeligt lille sted, med god stemning.

Falcon, er en 26-årig vallak, ½araber. Han er en rolig, men samtidig vågen hest, der er skøn at ride skovtur på.
Han er 100% trafiksikker,og en af natur glad hest. Han kan rides alene samt i flok. Med og uden sadel. Er god til børn.
Jeg har haft ham i 14 år og brugt ham til skovture og jagtridning. Jeg har redet omring 100 jagter på ham, men de sidste år trappet ned for det og han gik sine sidste jagter her i foråret. Flyvende over alle forhindringer og glad som altid. Men jeg må erkende at bentøjet ikke kan holde til det mere, og nu er det bare skridtture.

Da Falcon i alle de år jeg har haft ham har været meget aktiv og er blevet brugt meget synes jeg at han skal aktiveres dagligt til trods for at det ikke længere skal være fysisk krævende.

Jeg søger en fornuftig, rolig part der enten har lyst til at skridte ture eller som gerne vil ha en hest at udfordre lidt med horsemanship, klikkertræning, forhindringsbaner eller andet.
Jeg har selv lavet lidt klikkertræning og han kan et par tricks.
Er du den rette person er det også muligt at køre ham afsted til div. kurser du måtte finde interessant. Jag har trailer på gården og han går direkte op i trailer.
Det vigtigeste for mig er, at finde en hvis formål det er at have det hyggeligt og gider bruge til på at nusse lidt om hesten.

Der vil være mugning af klatter og fyldning af foderspande de dage du kommer.

Jeg ønsker en part 1-2 gange om ugen for et symbolsk lille beløb vi kan avtale. Jeg foreslår et par gratis prøvegange, da det er vigtigt at du er den rette part og ikke føler dig bundet før vi er sikre på du er den rette part. Det er vigtigt, at det er noget både jeg, dig og Falcon har glæde af.

Det kan være en fordel at have en bil for at komme ud til stalden, men man kan også sagtens cykle gennem skoven eller over golfbanen (ingen lyskryds) fra værløse st på¨ca 20 min

håber at høre fra dig, mvh Marie. kontakt mig helst på telefon eller hotmail
 
 
ID: HST 20376
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 august 2017 kl. 22:01, og har været vist 8825 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider