Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fina

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Nordsvensk brugshest  
 Hoppe
 20 år 
 162 cm
 Brun
Leder du efter din nye bedste ven, som kan rides ud i al slags vejr og som ikke bliver dum af at stå?

Så har jeg hende her! Fina er en 19 årige ardenner hoppe på 163 cm, med massere af krop. Fina er udstyret med 4 solide ben, med massere af hovskæg. Dette er dog blevet holdt nede da, hun ligesom så mange andre koldblodsheste får en ekstremt kløe når huden under bliver varm. Derfor skal det vaskes ca hver anden måned.

Fina er rolig, og bestemt heller ikke typen der lader sig skræmme af noget. Derfor ville hun være den oplagte hest til en nervøs/meget sikker rytter, som gerne ville ud og nyde naturen.

Fina er født i Sverige, og herfra kommer nogen fine kåringsresultater. Vi tror at Fina har gået som avlshoppe i Sverige, dette kan ses men har ingen betydning på hendes hverdag. Dog sælges hun ikke med henblik på avl eller føl, da hun har fået de føl hun skulle.

Fina er stensikker i trafikken og bliver ikke bange for nogen former for køretøjer, hun er redet op af en stor landevej, hvor der er kørt lastbiler, busser, traktorer og andet lige forbi hende, uden problemer.

Hun er dog ikke verdens bedste ridebane hest, da hun synes det er en smule kedeligt at kigge ned i en ridebane bund, dog ville hun være et oplagt emne hvis man synes horsmanship er fedt, da hun lystre ekstremt meget på stemmen og gerne vil følge sin rytter.

Ridebane ridning vil dog blive øvet indtil nyt hjem er fundet.

Hun er et madøre og elsker opmærksomhed, kan stå i flere timer og blive kløet, det er bare hittet.

Fina er nem i al omgang, også den type hest du kan lade stå på folden alene, eller i boksen uden hun laver et kæmpe nummer ud af det. Hun trækker sig også på folden hvis der opstår en konflikt i mellem hestene.

Hun går lige i trailer og står stille under kørslen.

Vi købte hende fra en rideskole, hvor henblikket var på at hun skulle gå som ridefysterapi hest, dog synes hun ikke det var sjovt at skulle gå i et ridehus.

Fina er heller ikke typen som stikker af eller løber, det værste der kan ske er at hun stopper op og lige kigger tingene an, heller ikke her på en voldsom måde.

Vi må bare indse at med to varmblods heste, og ingen tur muligheder i baghaven, så kan vi ikke tilbyde hende det hun fortjener.

Her vil i få en ekstra sikker konehest som elsker at nusse og hygge.

Hun sælges ikke som rideskolehest eller lign.

Fina står ved Vordingborg.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 116101
23-04-0106
752023023040106
F:
11558
M: Flinga
113859
MF:
11136
Kørsel: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 november 2023 kl. 18:04, og har været vist 1066 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider