Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Brono Voldbjerggård

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 10 år 
 159 cm
 Mørkebrun
Det er med blødende hjerte, at jeg må erkende, at min søde Brono og jeg ikke er et godt match. Jeg har haft ham i 2,5 år, men vi har desværre ikke fundet hinanden.
Indenfor de sidste par måneder er det gået mere ned ad bakke. Især efter at han har stået stille i et par måneder, fordi jeg er blevet opereret i øjnene, og efterfølgende fik han en hovbyld (som han er blevet behandlet for og er fuldstændig rask).
Brono har altid være lidt nervøs anlagt, men de sidste par måneder er han oftere blevet bange. Når vi rider på ridebane, løber Brono mindst 3-4 gange med mig. Vi er nu nået til det punkt, hvor man næsten ikke kan få ham med op i stalden, når man skal ride.

Bronos adfærd ændrede sig også, da hans vallakven i flokken (fører hesten) blev skifte ud med en hoppe for ca. 1 år siden. Før denne udskiftning i flokken, kunne man godt ride en tur på Brono alene. Brono går bedst sammen med udelukkende vallakker, da han vil bedække hopper, som ikke siger fra overfor dette.
Det har ikke været nogen let beslutning at sætte Brono til salg, da han er den kærligste, mest snakkesalig hest i stalden og har intet ondt i sig. Brono Voldbjerggård fra 2013 - 10 år gammel.
Med den rigtige rytter som har et roligt sind, er rutineret og kan give Brono en tydelig guidning, vil han kunne blive en fantastisk ridehest. Hvor Brono både kan ride ture, ride dressur og springe en springbane med spring på 1 meter uden af blive bange.

Jeg håber virkelig, at jeg kan finde det rigtige match til Brono, for det fortjener han. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere.
Videoer kan sendes af Brono.
 
 

[Salg] Smuk mørkebrun blandings vallak ca. 159 cm.

Privat salg og Brono sælges kun til private. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere.

Brono har grøn hestepas. Han er forsikret hos Topdanmark.

Pris er inkl. hovedtøj, dressursadel, grimer og dækkener.
Springsadel kan tilkøbes for 7.000 kr.

Pris: 36.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 208333201303932
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Problematisk
Senest rettet 20 maj 2023 kl. 22:22, og har været vist 1027 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider