Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Helana

Billede
Video
Video
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 21 år 
 130 cm
 Rød
Nu er tiden desværre kommet, hvor vi skal sende vores søde, sjove og skøre Helana videre til en ny familie. Helana har været hos os i 4,5 år, og har givet vores datter rigtig mange gode og sjove oplevelser. Helana er et kæmpe nussehoved med verdens blødeste mule. Hun elsker at hygge og ikke mindst kysse, som er hendes helt store nummer.

Helana er en meget stor kat.3 pony, som kan bære de fleste børn indtil de runder mindst 13 år. Mindre voksne kan også sagtens ride hende. Vores datter måler ca. 165 cm nu og rider stadig på Helana (se video). Helana er en sund og stærk pony, som er klar på mange flere oplevelser med en ny lille rytter.

Helana har hos os mest været brugt til dressur og skovture. Hun kan alle ponyøvelser og er startet til og med LA4. Helana kan også springe, men det er ikke brugt så meget grundet rytters interesse. Hun bliver dog trænet over bomme i forskellige kombinationer jævnligt. I skoven er hun sød og trafiksikker. Kan rides ud både alene og med andre heste.

Helana har lært vores datter en masse om ridning og sammen har de startet dressurstævner fra LD til LA4 og været til DM sammen. Helana får altid en fin kommentar med fra dommerne.

Min datter fik Helana da hun var 9 år og relativt urutineret rytter. På det seneste er hun også blevet reddet lidt af en lille pige på 6 år. Som forældre har vi aldrig været utrygge ved at lade mindre børn ride på Helana. Hun yder ikke mere end hvad hun bliver bedt om, og uddanner på den måde fint de små ryttere.

Helana er nem til at gå i trailer, nyder at blive klippet, står pænt når der er smed, tænderne skal ordnes osv.

Helana har i de år vi har haft hende aldrig fejlet noget alvorligt. Hun er passet med smed, vaccination, tandrasp og jævnligt besøg af massør.

Helana sælges udelukkende, fordi vores datter er blevet for langbenet og i øvrigt er fyldt 14 år, så hun er videre til 1’er pony.

Vi ønsker alt det bedste for Helana og håber at kunne finde et fantastisk nyt hjem til hende, hvor hun vil blive elsket, lige så højt som vi altid har elsket hende.
 
 

[Salg] God lærepony - meget stor 3'er

Udstyr kan følge med. Forsikring kan overtages.

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 528027030005552
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 07 februar 2023 kl. 13:47, og har været vist 1864 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider