Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

AC UDAYAN PEARL

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 18 år 
 163 cm
 Palomino
Her er chancen for at få en god hest til få penge. Min super rare og kærlige vallak, Udayan, leder efter en rytter, der ønsker sig en god allround evt. militaryhest, overgangshest inden de højere klasser eller hygge-og skovturshest.

Jeg købte ham egentlig til jagt, military og skovture af en teenager, der ønskede at få sig en hest, der kunne gå op i de højere klasser. Men pga. for lidt tid og af helbredsmæssige årsager er det med jagten og military ikke blevet til noget. Han er rimeligt veluddannet. Kan fx for-og bagpartsvendinger, changement og schenkelvigning.

Da jeg købte ham for 6½ år siden, fik Udyan undervisning i både dressur og spring, hver disciplin en gang om ugen.

Han har prøvet lidt af hvert – lige fra terrænspringing til at være med i byoptog. Han er ikke en hest, der behøves at blive redet hver dag. Hos mig har han af og til stået i en el. to måneder, og jeg har kunnet sætte mig op og ride en tur uden problemer.

Jeg fik ham redet op igen sidste sommer, men af helbredsmæssige årsager, har jeg ikke kunnet ride ham, så han har nydt livet. Han er ude 24/7 om sommeren og i de lyse timer om vinteren. Da jeg desværre stadig ikke kan ride, har jeg besluttet mig for, at han skal have nye græsgange. Han er en meget kærlig hest og nem at håndtere. Passet med smed og vaccination.

Er meget fredelig med andre dyr. Min kælegås elsker ham og går med ham rundt både i boks og på fold. Og min Broholmerhund, der godt kan være lidt livlig, er han helt ligeglad med.

Sidste år fik han pga. EORTH fjernet alle sine fortænder i både over- og undermund. Dette har ingen betydning i hans hverdag. Tungen kan hænge ud, når han er afslappet, men når han skal koncentrere sig, trækker han den ind.

Sidste år ville han have kostet det tredobbelte. Jeg sætter ham til salg for 19.500 kr. Han er udtaget fra konsum. Går med fire sko. Han er registreret hos Landscentret/Heste. Men systemet melder, at han ikke er. Reg. nr.: 208333200600421



 
 

[Salg] Billig super kærlig allround vallak

Det er for mig yderst vigtigt, at han kommer et godt sted hen. Der vil blive skrevet købskontrakt, hvori der bl.a. vil indgå, at han ikke må sælges til en rideskole. Jeg vil holde øje med, om dette overholdes.

Pris: 19.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 165631
F: Crown's Blue Pearl
PAH 42 DK Palomino
M: AC Mahlaika
208333200201490 DK LU
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 20 november 2022 kl. 14:34, og har været vist 3244 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider