Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Manse

Billede
 Tinker  
 Vallak
 16 år 
 150 cm
 Lys skimmel
Manse er en god stabil dreng. han har meget sit eget tempo, og man skal derfor kunne drive ham lidt igang. Han er ikke for begynder og man skal kunne håndtere end stærk hest. han prøver gerne nye rytter at på den måde at han spiser græs og kan man ikke få hans hovedet op, ja så kommer man bare ingen vegne uanset hvad man gør :). han er trafiksikker og en rigtig cool dreng. et kæmpe nussehovede og MEGET madglad :P. han er den skønneste hest og hviler utrolig meget i sig selv. en hest man altid er tryg ved. trods hans lidt langsomme tunge gang så kan han nu også godt løbe til :P. han kan rides på tur alene.

der går ikke offentlig transport til stedet. og på stedet står mine 4 heste og 4 opstalder. der er kun en fold som bruges til ridebane dette bliver en rigtig bane med tiden. ellers er det ture. der er ca 20 min til strand igennem en lille skov.
 
 
 
 

[Part] Tinker søger rytter

Det vil være en halvpart til 500 kr / måned for 2 gange om ugen. dette er hjælp til beslagsmed.
Jeg søger en stabil rytter som vil ride både med og uden os andre på gården :) en som elsker at bruge tid med hesten. og vide det mest basale om heste.
 
 
ID: HST 165606
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Pernille kjær Larsen
Senest rettet 11 september 2022 kl. 21:54, og har været vist 1024 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider