Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Orchid's Bruno

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 13 år 
 143 cm
 Dun
DK's Smukkeste vallak :-)

Vi har siden nytår fødselsmæssigt taget tilløb til at sælge Bruno, idet vores datter er faldet for aldersgrænsen. Det er med en stor klump i maven - han er den skønneste pony.

Bruno er en rigtig god allround pony. Han har 3 fine gangarter og har også startet lidt dressurstævner med nuværende rytter. Springningen er klart Bruno's stærke side og det er tydeligt at nyder det. Han springer pt. til undervisning baner på omkring 100 cm og springer med med stor lyst og overskud.

Bruno har brug for en rutineret rytter og vil egne sig godt til en springrytter med erfaring der skal gå fra 2 el. 3. pony. Det er vigtig at rytteren kan vise hvem der bestemmer og Bruno kan mærke rytteren er med ham.

Bruno elsker en tur i skoven og kan rides alene og sammen med andre. Han trives godt med masser af foldtid, men kan ikke tåle for meget græs i forsommeren. Han er et "nussehoved" og holder også meget af hygge i stalden. Han går med 4 sko og er passet med alt. Bruno er sød at have med til stævner og til undervisning. Han går lige i trailer og står stille under kørsel både alene og sammen med anden hest/pony.

Vi ønsker ikke at udlåne Bruno og sælger ikke til nybegynder. Vi ønsker at finde et nyt hjem til Bruno med masser af kærlighed og forældreopbakning.

Hjem før pris :-)
 
 

[Salg] Dejligste springpony

Sælges med alt udstyr (ældre springsadel, SD design trense, dækkener i forskellige gram, flere underlag, skridttæpper m.m.)

Pris: 95.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 528018520091587
F:
WED. 20041085
M: Orchid's Black Star
WED. 992077
MF:
VB. 21347
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 02 august 2022 kl. 22:09, og har været vist 593 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider