Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kastanielunds Znif

Billede
Billede
Billede
Billede

 Knabstrupper  
 Hoppe
 13 år 
 165 cm
 Rød
Znif er en super sød og kærlig hoppe. Hun er kåret med super fine resultater. Hun er påbegyndt en kontinuerlig træning i både spring og dressur i sommeren 2020, hvilket hun udviser stort lyst, gå-på-mod og talent for i begge discipliner. Hun er sporty bygget og meget fin af type, en hest man føler sig super godt tilpas på og som tager en med sig når hun bevæger sig. Hun udviser allerede gode gangarter, som med mere træning, bæring og styrke kan udvikles en del videre på så man kan få en fantastisk og meget selvgående hest ud af hende. Hun elsker at få lov at arbejde og glæder sig altid til at se hvad der skal ske den pågældende dag. Hun har prøvet kræfter med både schenkelvigninger, kontragalop og versader hvilket hun ligger sig super godt til og er meget lærenem omkring, dog har hun det endnu ikke helt liggende på rygraden, da jeg primært har fokuseret på at holde hende smidig og få opbygget noget mere styrke hos hende mens vi har fået balancen og grundridningen på plads. Hun er her i vinteren løssprunget en enkelt gang hvor hun endte på en okser på 110-120 men stadig var klar på mere, dog er hun ikke vant til at springe så højt og vi valgte derfor at stoppe der. Med rytter har hun sprunget 7 gange og er meget fremadgående med stor lyst og godt mod. Da jeg ikke selv er springrytter og ikke har modet til at springe højt har vi begrænset os lidt, hun har i bane sprunget ca 60 cm uden problemer, og i enkeltspring ca 90, på en der også var ca 1 m bred uden hverken tøven eller problemer. Hun trækker godt på springene når de får lidt højde og bruger sig godt henover dem, hun har en fin teknik, som selvfølgelig kun vil blive bedre med en rytter der kan hjælpe hende videre på vejen.
Hun er super sød at have med på tur, men kan selvfølgelig godt reagere som alle heste nu engang kan, har både haft hende med i skoven, hvilket hun virkelig nyder og slapper godt af ved, samt op gennem en mindre by, hvor hun både har været forbi købmanden, busser og diverse andre ting der nu engang er at finde hvilket hun har taget meget roligt og fornuftigt, biler og store landbrugs maskiner, busser, lastbiler og lignende reagerer hun somregel ikke på.
Hun er en super hest til den rutinerede rytter der ønsker en hest med potentiale til at nå langt, men samtidig gerne vil kunne sætte sit eget præg i ridningen samt bruge tid på at hygge om og med hesten. Hun fungerer fint både med at stå på boks og i løsdrift.


Kontakt mig gerne via SMS, da jeg har lidt skiftende arbejdstider, så kan vi evt finde ud af at ringe sammen eller lave en aftale om at du/i kommer ud og ser/prøver hende :)
 
 

[Salg] Sød og fremadgående hoppe søger nyt hjem

Der medfølger dressursadle til hende, resten af hendes udstyr kan medkøbes efter aftale.

Jeg har hende stående i forbindelse med hun skulle igang med noget mere ridning og hendes ejer (som også selv har avlet hende) ikke har følt kemien med hende selv. Jeg står derfor for alt fremvisning og lignende, og ved oprigtig interesse efter man har været at se og prøve hende vil der evt blive lavet en aftale med både køber og ejer så alle parter får mulighed for at være tilstede ved en prøvning mere :)

Pris: 50.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: KNN 2761
208333KN1103647
F:   Link
DVE 943
(DV DK)
M: Rødhætte
KNN 1950
(KN DK)
MF:   Link
KNN 108
(KN DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Skovgaarden ridecenter
Senest rettet 02 februar 2021 kl. 17:22, og har været vist 1271 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider