Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fakascha Surprice

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 21 år 
 148 cm
 Brun
Jeg søger hurtigst muligt en erfaren rytter som kunne være interesseret i en part på min dejlige araber. Jeg søger da jeg ikke længere selv har tiden til hende, da jeg skal i forsvaret til august, men jeg er stadig ikke parat til til sælge hende, før jeg har fundet den rette.

Fakisha Surprice er en blandings araber fuldblod, med en succesfuld fortid som væddeløbshest. Hun er en smuk moden I. Pony med meget rideerfaring, alt lige fra spring og dressur, til mounted games og væddeløb. Hun er lærenem og meget velopdragen. Hun står altid pænt på staldgangen, og hun er nem at omgås og op-sadle. Hun er godt trænet i longe, og er stemmestyret. Hun er dog stadig en araber med et temperament, og har derfor også en stor personlighed, der gør hun ikke omgås så godt blandt mange andre heste. Hun er en enspænder og præstere bedst alene på banen alle i skoven.
Hendes araber gener er tydelige i hendes gangart. Hvis man ikke er vandt til den meget fremtrædende og raske gangart, kan det være svært at føle sig tilpas i sadlen. Og da hun fra sine tidligere ejere har været trænet til galopløb, er det hendes speciale, men hun har stadig stort potientiale til spring og terræn. Hun er ikke en dressurhest, hun kan basis dressur, men bliver hurtigt træt af det. Hun er frisk og fremadgående og kræver derfor en erfaren og tålmodig rytter, som heller ikke er bange for at give hende frie tøjler af og til. Alt i alt er hun en glad og intelligent hest som stoler på den rette rytter.
 
 
 
 

[Part] Søger part til min araber

P.T. er Fakisha opstaldet på en rideskole, som tager sig af alt det praktiske som; foder, ind-udlukning fra fold, udmugning og strøgelse af boks. Jeg er glad for hun står der, og ville helst have hun blev stående der. Jeg betaler 2300 kr. om måneden for hendes opstaldning, og så er der fri benyttelse af alle rideskolens faciliteter. Jeg søger en part som kan tage del i den udgift efter aftale. Det er et stort ansvar at have en hest, også økonomisk, og mit mål med den her part er at finde en mulig køber til hende en dag. Det eneste arbejde parten skal yde så længe hun står opstaldet på den rideskole, er at ride hende efter behov og sørge for hun har det godt.

Hvis det ikke passer parten at hun er opstaldet der, er det muligt vi kan finde en løsning så længe kemien er der mellem hest, part og ejer.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200309600
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 18 februar 2020 kl. 22:39, og har været vist 308 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider