Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Islandske heste

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Vallak
 14 år 
 140 cm
 Rød
Annoncen tilhører hele 3 islændere.

Jeg har 3 herlige og forskellige islændere med hver deres personlighed. Mulighed for at ride den man passer med - eller også skifte, og på denne måde også få lidt ekstra udfordring.

Sleipnir er en islænder vallak på 10 år. 5 gænger. Under middel vilje, og kræver tålmodig rytter. Han er blevet redet af en pige på 10 i det fri. Rigtig nem på staldgang. Kan stå uden at være bundet og børn kan selv hygge om ham. 5 gænger.

Tigull er en rødblak islænder på 10 år. Fremadgående. Han er bestemt ikke et nussehoved, og her skal man være forberedt på lidt opdragelse på staldgangen, dvs. der skal tænkes over hvad man gør, da han hurtig kan få dårlige vaner. I ridningen kan han rides via små hjælpere. 5 gænger. Kræver rytter med ro.

Jóka er en islænder hoppe på 9 år. Sort-blak. 5 gænger. Rigtig selskabelig. Nem på staldgang. Har brug for lidt støtte fra rytter til at guide. Har fin stop og tænd knap. Nem at arbejde med både fra jord og på ryggen.

Mulighed for: rideture, springe, klikkertræning, agility - hvad man nu har lyst til. Gerne kombinere, så træning er varieret.
 
 
 
 

[Part] Ny kammerat

Hestene siger de søger en ny kammerat som vil træne, lege og hygge med dem. En som er tålmodig, og synes en succes dag er når i begge har haft det sjovt.
 
 
ID: HST 164572
Dressur: Tilredet
Terræn: Talent
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 04 februar 2020 kl. 20:09, og har været vist 7117 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider