Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Freja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 15 år 
 148 cm
 Brun
Blanding, hoppe, 15 år, 148 cm, 208333200403829, Freja

Freja, i daglig tale, Farrari søger nyt hjem da rytter snart falder for aldersgrænsen, samtidig så bliver Farrari aldrig den store stævne pony og da rytters interesse er ved spring, søger hun et nyt hjem med en masse frisk luft, hyggespring, skovture og let dressur. Farrari er en blanding af engelsk fuldblod og Haflinger.

Farrari er 15 år, elsker skovture (rytter har blandt andet redet 25 km Rømø Vadehavsridt i år og Farrari elskede det), kan godt tage nogle bukkespring indimellem hvis hun er meget frisk og elsker en god galop. Hun kan rides både alene og i flok på tur, men er mest tryg ved at være i flok. Trafik er hun fuldstændig ligeglad med, og går lige i trailer. Opfører sig slet ikke hoppet.

Hun er en pony der gerne skal kende sine grænser, men når man først kender hende og hun kender dig, så er hun simpelthen den skønneste pony. Sød på staldgangen, nem at trække med, elsker smed og massør, står helt stille når hun bliver klippet, og står helt stille under opsidning. Bortset fra at hun ikke gider stævner, så er hun virkelig nem at have med at gøre, og er en kærlig pony. Springstævner gider hun ikke, men til træning i vante omgivelser springer hun alt. Ved Rømø Vadehavsridt var vi afsted fra kl. 7.45 morgen og var hjemme kl. 18.15, og der var hun så nem at have med. Bestod pulskontrol både før og efter ridtet, gik stille i træktov og spiste græs.

Inden for dressur kan hun øvelser som changementer (ikke trænet længe, da rytter ikke er en erfaren dressurrytter), versader, traversader, tilbagetrædning mm.

Farrari får let hoste, og dyrlægen har sagt at der intet er at høre på lungerne, så hun gætter på en indsnævring ved luftvejene der gør at hun nemmere reagerer på vejrforandringer (tør luft) og støv. Pga. det har vi mest givet hende wrap, men hun kan også uden problemer spise hø, hvis det er af god kvalitet. Vi har ikke vandet høet, og hun står på træpiller, så ud over frisk luft har vi ikke taget andre forholdsregler vedr. hendes hosten. Har ingen betydning for ridning.

Passet med smed, ormekur, vaccination, massage mm.
Går pt. med 2 forsko, men har ved tidligere ejer har hun gået helt uden sko. Det er vigtigt med smed hver 5 uge til hende.

Pris kr. 24.000 (med springsadel kr. 26.000 - sadel er købt for 1,5 år siden for 5500 kroner)

Hjem før pris, da hun betyder meget for os.

Hendes dækkener og hovedtøj følger med.
 
 

[Salg] Skøn pony sælges som hyggepony (ikke til springstævner)

Sælges ikke som rideskolepony, da hun har været det, og deraf ikke længere bryder sig om skiftende ryttere.

Pris: 24.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333200403829
F:
OLH 759
M: Lotti
HA 431
MF:
HAH 8
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 22 november 2019 kl. 12:55, og har været vist 610 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider