Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rosamunde

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 14 år 
 168 cm
 Rød
Dressur/tur-part søges !!!

Rosa er blevet tilredet på ny i januar og har været i ridning siden, hvorefter jeg har købt hende for ca. 1 måned siden. Nu søger jeg derfor en dressur/tur part som har lyst til at være med til at ride dressur og gerne starte dressurstævner på hende med tiden. Hun kan pt. øvelserne til LB/LA og lærer hurtigt og er klar til snart at komme ud og starte og se hvad stævnelivet er for noget ;) Hun er ca. 168 høj - har ikke målt hende.

Af dressur går hun efterhånden stabilt, kan lave sidebevægelser, galopanspring fra skridt og er netop påbegyndt at lære kontragalop og changementer, kontraen sidder snart lige i skabet. Hun har tre gode gangarter over middel og afstamningen er også efter førsteklasses dressur hingste.

På tur er hun vågen, men går fint for lange tøjler i skridt, er dog kun redet få gange alene på tur, da hun stadig er lidt utryg ved at være alene, men det øver vi.

Hesten vil fra 1/10 stå i Karlslunde, tæt på Karlslundegården hvor jeg vil sørge for ridehuskort til. Der kan rides af sti hele vejen ca. 300-400m, men man skal lige krydse en vej. Her er der dressurundervisning og lækre baner/ridehus. Der er også ridebane på stedet, hvor hun kommer til at stå, samt rotunde, vandspiltov etc..
 
 
 
 

[Part] Vil du ud og starte dressurstævner? Dressur/tur part søges

Jeg søger en part til 2-3 gange om ugen og det vil koste 1000 kr. om måneden. Når jeg er på ferie eller lignende vil det være som at have sin egen!

Der vil være ca. 3 arbejdsdage om året på gården, hvor jeg synes det vil være hyggeligt, hvis vi begge kan deltage hvis muligt, men ikke et krav.
Hver anden weekend vil jeg have en udluk eller en indluk, har man hesten den dag ser jeg helst man vil hjælpe med "vagten". Dog vil det primært kun være når jeg er på ferie eller forhindret, ellers sørger jeg selv for disse vagter.

Af hverdagsting skal man f.eks muge, klargøre foder og hø.

Er du under 18 år, skal der være fuld forældreopbakning og dine forældre skal kunne deltage ved evt. ind/udluk!

Vær sød at sende mail eller sms ved interesse, så kan vi aftale et tidspunkt at ringe sammen eller mødes.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: DE433330032110
F:
DE433330038601
M: Romanze
DE433330517001
MF:
DE331310590093
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 23 september 2019 kl. 15:01, og har været vist 2269 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider