Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thers Red Rumble

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hingst
 1 år 
 147 cm
 Rød
Leder du efter din egen charmør, som du kan træne og præge efter din egne ønsker? Så er Thers Red Rumble dit hit.

Rumble er et charmerende og legesygt hingsteføl, der har masser at give af sig selv. Velgående, tillidsfuld og utrolig godt sat sammen – hvad mere kan man bede om? Han er altid den første, der kommer for at hilse på og er tryg og vant til menneskelig håndtering. Han beder gerne om opmærksomhed ved at stille sig ind foran en og kigge meget optimistisk på én – og han elsker at blive kløet alle de steder, som han ikke selv kan nå. Rumble er opvokset i en harmonisk hoppeflok, sammen med gode legekammerater og han har altid været god til at læse og forstå både de andre hopper og føl.

Rumble er efter Suprême Champion Cruglywyd Guto og ud af Cruglywyd Seren Arian. Rumbles mor er importeret fra Wales og har vist sig at være en rolig, godmodig hoppe, der tog både flytning og nyt hjem med ophøjet ro. Rumble har samme rolige sind som sin mor, men har samtidig ”det ekstra gear,” med god tænding og arbejdsvilje.

Vi tænker, at Rumble vil være et godt bud på en allround-familiepony, alt efter hvad du selv ønsker; om det er kørsel, ridning eller noget helt tredje. Ønsker du at avle, har du også muligheden: Rumble er ud af relativt ukendt blod i Danmark, men med rigtig gode og spændende blodlinjer.
 
 

[Salg] KOM OG MØD DIN NYE BEDSTE VEN

Rumble er ormebehandlet, passet med smed og dyrlæge. Vi forventer, at Rumble vil holde kat. 1 mål. Han er klar til fravænning og til at flytte hjemmefra ultimo oktober, hvor han vil være grime- og trækvant. Rumble får pas i Welsh Pony and Cob Society med fuld stamtavle, svarende til rødt dansk hestepas.

Pris: 18.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 164295
F: Cruglywyd Guto
Welsh Cob 77426
M: Cruglywyd Seren Arian
Welsh Cob 144207
MF: Coednewydd Comet 29512
Welsh Cob 29512
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Senest rettet 08 september 2019 kl. 18:09, og har været vist 832 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider