Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Muhlegårdens Pascal

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 16 år 
 173 cm
 Brun
Pascal har nogle gode gangarter, men han skal sættes på arbejde for at han bruger dem optimalt. Han har tendens til at "springe over hvor gærdet er lavest", så den gode fremdrift kommer ikke af sig selv - der skal arbejdes for det! :-)
Han er en virkelig dejlig hest, som gerne vil arbejde, og hvis rytteren ligeledes har den rette indstilling, får man nogle helt igennem fantastiske rideture, med en hest som er 100% fokuseret på dig og det arbejde I laver sammen.

I trafikken er han sød og rar, dog ikke trafiksikker når det kommer til lastbiler. Motorcykler har vi ikke mødt på vores vej endnu, så her ved jeg ikke om han er trafiksikker. Ellers er han sød og rar på tur, og kan rides for lange tøjler. Er ligeglad med hækkeklippere, motorsave, traktorer, cyklister og hunde i snor - så længe man hilser på hundeejere eller cykelryttere er der ingen problemer.

Han er en nysgerrig hest, som gerne undersøger tingene fremfor at springe til siden ved første øjekast. Kan til tider være lidt af en gadedreng, men der er intet ondt i ham. Legebarn med stort L!

Der er redet uden sadel på ham, i både skridt og trav, og her er han meget meget forsigtig med sin rytter. Mister rytteren den mindste form for balance, standser Pascal selv ned i skridt/parade uden at tøve et splitsekund. En skøn skøn dreng, med et hjerte af guld.

Pascal er en stor hest, og han kan syne meget voldsom første gang man møder ham. Men ligeså snart man lærer ham at kende, er han bare verdens bedste og sødeste hest. Han gør virkelig ikke en flue fortræd.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333OL0807105
F:
EOLH 786
(OL DK)
M: Kira Af Sandvad
OL 8482
(OL DK)
MF:
DHO 370
(OL DK)
Dressur: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 28 juli 2019 kl. 10:20, og har været vist 231 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider