Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady Pride Af Egelykke

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 164 cm
 Brun
Her er en hoppe med nogle helt fantastiske egenskaber og et godt og fornuftigt hoved. Hun er en lærernem og arbejdsvillig hest, samt beriget med nogle fine gangarter. Hun er en lille hest, men rigtig fornuftigt og symmetrisk bygget.

Pride, som vi kalder hende til dagligt, kom til mig for ca. 2 år siden, da hun ikke synes det var sjovt at gå til ridning. Der blev fundet udfordringer ved Pride’s bevægemønster, hvilket der blev sat stort fokus på i den kommende træning. I udviklingen dukkede nogle særdeles fine gangarter op og en mere rolig og balanceret hest tittede frem. Nu er kroppens bevægelser ved at være godt på plads, og stille synes Pride også, at det er hyggeligt at gå til ridning igen.

Pride er en yderst fornuftig hest, med et godt temperament, er omsorgsfuld, og har en god arbejdsvilje. ”Lytter” man til hende og ser hendes signaler, så er hun den nemmeste hest at arbejde med. Hun ”fortæller” tydelig, men uden voldsom reaktion, hvis noget er farligt, uoverskueligt, usikkert og lign. Og det er vigtigt for mig, at ny ejer respekterer disse tegn og arbejder med Pride på en måde, så hun ikke presses udover over dette. Vælger man at følge dette, så har man også bare en hest, som forbliver i balance og hele tiden udvikler sig i en positiv retning.

Der trænes og rides i sidepull, da der var en masse spændinger kombineret med bidet. Det er vores plan at introducerer bidet i træningen igen. Træningen indebære primært longering, miljøtræning (bomøvelser, agility/trec øvelser fra jord, mm.) og gåturer og tur-ridning. Hun sælges ikke som stævnehest i spring og dressur, trods mange erfaringer med dette, da det for mig er vigtigst, at man har fokus på hendes mentale balance, frem for konkurrencerne. Har man interesse i discipliner som distance og evt TREC, så kun hun være et oplagt emne til dette. Hendes mor er registreret anglearaber i Tyskland, og arbejdsviljen og udholdenheden har arvet der fra. Hun er stabil i trafikken, og vi har mødt både cyklister, motorcykler, traktorer mm. uden bemærkelsesværdige reaktioner. Hun trænes lige nu i at komme afsted alene.

Hun har god erfaring med at kører i trailer. Og har kørt både med andre og alene. Hun er opmærksom, men det er normalt uden komplikationer.

Grundet nyt arbejde og ikke længere har den rette tid til alle hestene. Grundet dette og at hun ikke er trænet meget det sidste 5-6 måneder, er prisen også sat ned. Men prisen er ikke det afgørende. Det vigtigste er hun kommer et sted hen som værdsætter hende. Om hun bliver brugt til ridning, jordarbejde, terapi eller ren og skær hygge og selskab er mig helt underordnet. Hendes temperament og vilje er absolut også være at avle på.

Fast aftale med smed og går med forsko - Ved Rune Dohrmann - Als Beslagsmed.
Opdatere med vacciner og dyrlæge - Rasmus Gormsen
Tandbehandling ved Karina Reimer oktober 2018 og tjek ved Rasmus Gormsen efterår 2019.
Behandling ved Pauline Preston flere gange de sidste par år.
Behandlet ved Lene Jakobsen - Back in balance - 1 november 2018

Prisen er som før skrevet til forhandling, men denne forhsndlrs ikke før man har været og møde hende og jeg.

Diverse udstyr kan medkøbes.

Pride er opstaldet i Ferup, 6640 Lunderskov.

Pris 17.000
 
 

[Salg] Varmblods hoppe med fantastisk temperament

Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem de mulige interesserede købere, da det er i min store interesse at finde den bedst mulige nye ejer til Pride, og derved sikre den bedst mulige fremtid til hende.

Pris: 17.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0603740
F:   Link
DVH 841
(DV DK)
M: Princess A   Link
DE310101030799
(ZP DEU)
MF:   Link
DE308081308682
(AA DEU)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 03 marts 2020 kl. 12:40, og har været vist 5553 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider