Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

isxxxxx

Billede
 Islandshest  
 Vallak
 15 år 
 140 cm
 Mørkebrun
Arni er en lækker islændervallak på 10 år, som står i løsdrift i en selvpasserstald på Dyrehavegård lige ved porten til Dyrehaven (lyngby postnr. 2800). På dyrehavegård er der tilhørende udendørs ridebane og mulighed for undervisning. Arni er frisk og fremadgående med masser af energi og samarbejdsvilje, samatidig med at han er styrbar. Han er trafiksikker og kan gå på tur alene. I omgang er han meget omgængelig og høflig og knytter sig tæt til sin rytter, når han har lært hende/ham at kende.

 
 
 
 

[Part] Islænderpart søges til ture i Dyrehaven

Til den rigtige rytter tilbydes part 3x om ugen til en pris af 1200 kr. Jeg forventer, at du er en rutineret rytter med sin grunddressur på plads og kan hjælpe med at træne tølten. Du skal have en alder på minimum 16 år. Der tilbydes part til 2 hverdage i ugen og 1weekenddag.

Der er igen staldvagter eller andet praktisk staldarbejde. Du skal bare altid sørge for at fodre ham de dage, hvor du rider. Jeg forventer, at du er ansvarlig og passer på Arni, som var han din egen. Han er mit kæreste eje.

Hvis du tænker dette kunne være noget for dig så kontakt mig på på mobil direkte. Inden du ringer må du gerne sende mig en sms om hvem du er, alder og rideerfaring etc.
 
 
ID: HST 163994
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 21 marts 2019 kl. 13:59, og har været vist 1001 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider