Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Egebækkens Fenja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 18 år 
 133 cm
 Palomino
Fenja sælges til rette hjem, hvis den rigtige rytter kan og vil :)
Prisleje 20.000 Hjem før pris :)

Fenja er en unik hoppe med et lidt sart sind. Hun knytter sig meget til sin rytter, når du først har fået hendes tillid.

Fenja kan have steder, hvor hun nogle gange er skeptisk ved berøring (gjordleje og bringe). Dette er dog ikke et større problem end at hun slapper af efter man lige nusser lidt ved området.

Hun er ikke glad for at få spændt gjord, men tages det i bidder, så er det okay.

I ridningen på bane er hun meget følsom og utrolig dygtig til at lære nye ting. Hun kan indparkeres ved skammel og står der, til hun får besked på andet. Fenja er de sidste par år trænet lidt i den akademiske verden, hvor hun kunne rides for en hånd i skridt og trav med stilning og bøjning. Hun har 3 meget behagelige gangarter, hvor traven er nem at sidde i og galoppen er dejlig blød.
Fenja stresser en smule ved for meget galoparbejde, men er noget man er begyndt at arbejde på.

Hun er ikke en hest, hvor hård hånd eller øget pres er vejen frem. Det responderer Fenja negativt på. En blid hånd og et klap, når hun er usikker, er vejen frem for hende.

Fenja kan til tider være lidt nervøs ved fremmede omgivelser, men er trænet meget de sidste 2 år. Og er kommet der til hvor hvis hun får lov til lige at kigge så går hun forbi uden problemer 95% af tiden. Hun har før i tiden løbet med rytter når hun er blevet usikker. Dette er som beskrevet ovenover trænet væk. Dog kan Fenja stadig løbe en gang imellem, hvis man bliver for hård i ens signaler. (Helt klart også grundet usikkerhed, hvis hun er alene)
Fenja går lige i trailer og står pænt under kørsel.
Fra jorden af er Fenja blid og rolig. Hun er super stærk i jordtræning, og nyder at lave noget. Hun er fx skarp i agility, longering, og diverse øvelser. Hun er god med let trafik, men er ikke tryg ved tung trafik, når hun er alene, så dette skal trænes.

Min datter er desværre bange for at ride hende og jeg synes det er synd hun bare står, når hun faktisk gerne vil lave noget; men det betyder alt det er det rette match.
Maya Fleur Eghjort har trænet hende og kommet langt, så med rette rytter, lille voksenrytter eller en modigere/dygtig ungrytter, vil Fenja kunne vise sig , som den skønne pony hun er.

 
 

[Salg] Welsh pony

Fenja sælges til rette hjem, hvis den rigtige rytter kan og vil :)
Prisleje 20.000 Hjem før pris :)

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333WE0607341
F:
WMH 100
(WA DK)
M: Åvangs Futti
WC 43
(WC DK)
MF:
WDH 14
(WD DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 10 marts 2019 kl. 19:32, og har været vist 1697 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider