Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 19 år 
 172 cm
 Rød
Af personlige årsager, vælger jeg nu at sætte skønneste Bailey til salg.

Dansk Varmblod, grøn pas (Med Don Schufro til farfar)
Rød/Leverfuks
13 år (20/05-2005)
172 cm
Trafiksikker
Går med 4 sko, og skal blive ved med dette.
46.000 inkl. ALT udstyr!
Bailey sælges ikke til rideskole!




Bailey er er en 13-årig vallak, men lad endelig ikke alderen skrække! Bailey er en energisk hest, som elsker at blive brugt, og elsker at være i kontakt med folk. Bailey er dog en hest som ikke skal have alt for mange ryttere, så sælges derfor IKKE til rideskole.
Bailey står fint på staldgangen, alene såvel som med andre. Kan sagtens stå i kæder, og er sød til at løfte benene for en.


Bailey er en lærenem hest som elsker at arbejde under rytteren! Han er en hest med masserer af personlighed, men dette skal dog ikke misforstås! Bailey har før været låst i nakke, men dette er løs med massør, og det har han været passet med regelmæssigt.

Bailey er brugt som spring og-dressurhest, og har gjort dette i den tid jeg har haft ham. Han kan mange forskellige dressurøvelser, såsom øgning, schenkelvigning, anspring fra skridt/galop og omvendt osv. I spring ligger han og springer 100-110 cm, og enkelt spring på 120 cm. Da min store interesse ikke har været stævner, er der dog ikke resultater på dette. På en springbane er han en opmærksom og ivrig hest som gerne vil springe. Igen er Bailey en arbejdsglad hest, og man skal derfor have tålmodigheden med at vise ham de forskellige ting.

Men lad jer endelig ikke forskrække af det, for vinder man først Baileys hjerte, går han igennem ild og vand for en! Bailey er ikke gået igennem handelsundersøgelse, da jeg fik ham, men dette kan sagtens gøres for købers regning. Men ifølge massør og dyrlæge er der ingen ting med ham.



Bailey er sat til 46.000 inkl. ALT udstyr. Udstyret er tilpasset af sadelmager, og massør. (Inkl Kentaur elektra sadel, HDR springsadel, Micklem trense, utallige dækkener, bid, underlag, grimer, klokker, gamacher, longesystem osv.) ???? Jeg har retten til at vælge mellem købere, da dette ikke er nemt for mig.
 
 

[Salg] Allround hest sælges

Har retten til at vælge mellem købere

Pris: 46.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200508321
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 10 marts 2019 kl. 10:36, og har været vist 373 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider