Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dortheasmindes Zisann

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 164 cm
 Rød
Smuk ædel hoppe med 3 gode gangarter og et dejligt udtryk. Zisann er stævnevant og har været placeret flere gange i LA2 til C-stævner. Hun kan øvelserne til LA3 og LA4. Vi har fået undervisning hos AT Dressage (Anemette Holm Petersen) siden Zisann var 4 år. Hun er en vågen hest at håndtere, og kræver derfor erfaren rytter.

Zisann er en meget glad og nysgerrig hest med glimt i øjet. Hun har aldrig været alvorligt syg/halt (Jeg købte hende som føl). Passet med vaccination, tandrasp og ormekur. Ingen staldfejl. Hun kører i trailer næsten hver dag, og er nem at læsse.

Zisanns mor er elitehoppen Dortheasmindes Safir, der også er mor til en bronzemedaljehoppe samt en kåret hingst i Sverige. Zisann har ikke været fremstillet til kåring, men hun har sit *R* fra egnethedstest, hvor hun fik 7-7-7-7-7. Billederne under rytter er fra egnethedstest. Videoen er ny (21.12.2018)


Zisann er sensitiv og påvirkes af hvor hun er i sin cyklus. Hendes cyklus og reaktion er i følge dyrlægen normal - men hendes reaktion på det er bare stærkere end normalt. Hun kan rides hele tiden - hun bliver ikke umulig, men hun er ikke helt den samme at ride på uge 1, 2 og 3 i hendes cyklus. Det er kun et problem, hvis du vil ride mange konkurrencer, da hun på en "dårlig" dag måske kun ligger på 65%, mens hun på en god dag nærmer sig 70%, hvis ellers rytteren også er i topform :)

Når hun er i brunst, er hun er mild og nærmest flegmatisk, hvorimod hun er mere touchy, når brunsten lige er overstået. I det tidlige forår/sene efterår kan hun krænge sig lidt til venstre under ridning. Dette kan afhjælpes med Regumate. Der er flere andre forslag til overordnet behandling af hendes hormonsvingninger, hvis man ikke bare vil lever med det, som jeg har gjort - bl.a. at fjerne æggestokkene eller at vaccinere mod brunst. Begge dele vil dog medføre at hun ikke kan komme i fol, og derfor har jeg ikke gjort det, da en ny ejer selv skal tage dette valg. Jeg har kun prøvet at behandle hende med Regumate i en måned i dette efterår for at se effekten - ellers har jeg redet hende kontinuerligt uden nogen form for behandling. Jeg vælger at være ærlig omkring dette anliggende, da jeg ikke ønsker at hun skal komme i problemer. For hun er en rigtig dejlig hest, der gerne vil arbejde, og har kapacitet til at komme meget længere.

Jeg sælger Zisann, da jeg har en unghest, som jeg skal til at give fuld opmærksomhed. Hun sælges kun til en erfaren rytter, der er indstillet på at at tage hensyn til (eller behandle) hendes små humørsvingninger. Prisen er sat i forhold til dette.

Hjem før pris - jeg håber det rette match findes til hende

VIDEO;
https://youtu.be/RnKpElo9T_k



 
 

[Salg] Smuk DV dressurhest, hjem før pris

Privat salg uden moms.

Pris: 50.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1201041
F:   Link
DVE 943
(DV DK)
M: Dortheasmindes Safir   Link
208333DW0504402
(DV DK)
MF:   Link
DVH 794
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 29 december 2018 kl. 12:25, og har været vist 2481 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider