Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Solheim's Milo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 11 år 
 170 cm
 Rød
Fantastisk allround hest udlånes eller sælges. Her har du muligheden for at smage på hvad det vil sige at have egen hest, eller muligheden for og erhverve dig en fantastisk hest!

Da jeg starter uddannelse i midten af januar 2019 og derfor hverken har tid eller råd til min dejlige dreng har jeg besluttet at sætte ham til salg, eller låne ham ud i en længere periode på 2-3 år.

Solheims Milo, i daglig tale kaldet Milo, er en rød palomino vallak fra 2008. Milo springer med fin teknik og overskud. Er du en rytter med mod kan I komme langt sammen - også ude på stævnepladserne. Han har tidligere gået baner på 130 cm. I dressuren har han udviklet sig markant på kort tid. Han giver en god tur hver gang og det er sjældent man finder en hest man kan have så meget føling med, som med ham. Han kan sagtens starte en La1, men mangler stadig at få pudset nogen øvelser af. Han har i sommers gået en Lc2 i KTR til 67,8%. Det var mit første stævne, så nerverne sad helt uden på tøjet. Milo går i trailer på første eller andet forsøg. Han er sød på stald og i boks. Milo kan til tider være frisk og bliver let påvirket af sin rytter.

Milo kan ses og prøves på Hestepension Strandgården, Nøragersmindevej 95, 2791, Dragør.
 
 

[Salg] Fantastisk allround hest!

Salgspris er inkl. alt udstyr. Ny clincher monoflap dressursadel nypris 23000,- samt springsadel. Begge sadler er fuldt monteret. Kvalitets dækkener til alle årets sæsoner, underlag og meget mere!


Milo har blåt pas og er passet med alt, samt liv-uanvendeligheds forsikret, ansvar og syge.

Pris: 75.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Fantastisk allround hest!

Jeg forventer at du er en rutineret rytter på minimum 18 år. Du rider for ben og sæde har en rolig hånd. Du besidder desuden psyken til at ride dig ud af problemer og har en tilpas tålmodighed til at få tingene til at fungere. Du må starte stævner som du lyster i de nærtliggende klubber eller hvis du har trailer tage ham med udenbys. Du står for alle udgifter (smed, dyrlæge, tandlæge m.m.) vedrørende Milo undtagen hans forsikring. Den tager jeg. Milo er sygeforsikret (inkl. ansvar, liv og uanvendelighed) hvis uheldet skulle være ude.
Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem eventuelle lånere. Det betyder alt for mig at Milo får en fantastisk rytter hvor alle hans skønne færdigheder kan komme til udtryk. Der vil blive lavet en udførlig kontrakt på låneperioden.

Jeg ønsker at Milo bliver stående her på gården, hvor han trives og er glad. Strandgården huser omkring 100 pensionærer hvoraf 16 af dem holder til i løsdriften. Der er 2 ridehuse, 3 udendørsbaner og 1 græsbane. Vi har fantastiske faciliteter med tilknyttede undervisere i både spring og dressur samt månedlige afholdte kurser man kan vælge og deltage i. Man kan ride ad Strandgårdens private sti (ingen trafik eller veje) og være i skoven på 10 minutter. Her har vi også strand. Strandgården huser også Copenhagen Horsecare, det tidligere Healthy horse København.

Bus 33, 34 og 36 kører lige til døren og motorvej blot 10 minutters kørsel herfra.

Det koster 4500,- månedligt at have en hest opstaldet. Det er INKLUSIV 7 tørv (5 i sommerhalvåret, halmpiller kan tilkøbes), 2 x ormekure pr. år, adgang til alle faciliteter, ind- og udluk alle ugens dage OG foder 3 x dagligt samt WRAP ad libitum på fold OG i boks. Der kan tilkøbes diverse goder ved siden af, fx mugeordning. Her er også trailerparkering for 200,- om måneden.

Opstart senest 1. februar 2019! Og gerne før. Jeg vil være med den første måned hvor jeg forventer du ønsker at komme og prøve ham flere gange. I prøveperioden vil det selvfølgelig være gratis.

Jeg kan kontaktes alle hverdage fra 16:30-21:00. Hvis du har spørgsmål er du mere end velkommen til at give mig et kald, så skal vi nok finde ud af det. Hvis jeg ikke tager telefonen første gang, så læg en besked på telefonsvaren eller send mig en sms, så vender jeg tilbage.

Med venlig hilsen
Cecilie
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333PA0802320
F:
SPAH 55
(PS DK)
M: Mitchie
PAN 04003
(PA DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 19 februar 2019 kl. 13:53, og har været vist 10036 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider