Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stardust

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 11 år 
 130 cm
 Sort
For 6 år siden løb vores lille, hvide shetlandshoppe under hegnet og ind til en flok friserhingsteplage, som vi havde gående på sommergræs. Resultatet blev Stardust.
Han er i dag 5 år, har bygning som en Fellpony/islænder/nordbakke, men er meget harmonisk, og har fået frieserens bygning, styrke, gangarter, farve og shetlandsponyens dejlige, rolige gemyt. Han er et kæmpe nussehoved, elsker menneskekontakt og er nem at håndtere.

Han blev kastreret, da han var 1½. I sommers begyndte vi med tilridning. Han går fint i longe, og har haft rytter på i skridt og trav. Ligeledes er vi langsomt begyndt at tilkøre. Han har endnu ikke haft vogn spændt for. Pga. afstamningen har jeg været usikker på, hvornår han var færdig med at vokse, så vi er begyndt langsomt og sent.

Han er flink i stalden, man kan lægge udstyr på uden problemer, står pænt, når man renser hove og beskærer og han elsker at være i centrum.

Jeg har trukket ture med ham på trafikeret vej, forbi "farlige" genstande, store landbrugsmaskiner, opfarende fasaner, forbi blæsende vasketøj. Han viser gang på gang, at han har 100% tillid til mig. Og så stråler hans "dobbelt op - koldblod" meget tydeligt igennem.

Han går på stor fold det meste af året. Kun fra ca. November til ca. Marts kommer han i stald om natten. Han har aldrig hostet, været snottet, haft mug eller sur stråle. Men takket være generne har han nemt ved at blive forfangen.

Han er helt unik. Først og fremmeste på grund af blandingsforholdene, men lige så meget på grund af hans skønne sind og gemyt.
 
 

[Salg] Et ordinært kryds: Frieser/shetlandspony

Privat salg til blivende hjem. Grønt hestepas. Er ikke forsikret. Er ikke blevet vaccineret.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 163716
F: Frieser
M: Shetlandspony
Kørsel: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 28 oktober 2018 kl. 06:39, og har været vist 1224 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider