Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Damian One

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 14 år 
 169 cm
 Rød
Oscar er en rar importeret fuldblodsvallak på 8 år. Han elsker at lave noget og har et super temperament på banen og på tur. Han er følsom overfor hjælperne, og kan de basale dressurøvelser til LC/LB-niveau, men mangler lidt balance og bæring grundet min manglende interesse for dressur. Han går let til bidet og er meget blød i munden. Han har en fantastisk skridt og galop, og middel trav. Dette kan dog forbedres med rette rytter. Jeg har redet Oscar bidløse og uden sadel på tur, og det klarer han rigtigt fint. Har også badet med ham, hvilket han synes er vildt sjovt. Oscar kigger ikke og er vant til tung trafik. Han bukker ikke og er altid let at stoppe, også selvom man giver den fuld gas på tur. MEN han har haft en dårlig vane med at stejle på tur - det er dog længe siden at han sidst har gjort det. Jeg har altid kunne ride mig ud af det, og overtale ham til at holde op og gå videre. Jeg har ikke oplevet at han har gjort det på banen. Han har gennemført en jagt og redet noget terræn og military. Han er let at trække med, og kommer altid som den første på folden. Han står stille når man står op og kan rides alene og sammen med andre. Han er utrolig lærernem og elsker at arbejde. Han er opstaldet i nærheden af Taastrup og Hedehusene med ridehus.
 
 
 
 

[Part] Dressurpart søges 3 x om ugen til fuldblodsvallak på 168cm

Søger en stabil, erfaren og tålmodig dressurrytter, helst over 18 år, som ikke er bange for at ride en sensitiv hest. Oscar er en kæmpe charmetrold og der er absolut intet ondt i ham. Du får ham 3 gange om ugen, og nogle gange mere. Du må meget gerne starte stævner på ham, og det er muligt at modtage dressurundervisning på ham. Han har redet er enkelt dressurstævne med min veninde, hvilket han klarede rigtig fint. Du må også gerne lave bomtræning og ride ture på ham, men helst ikke alene, da han jo kan finde på at gå på bagbenene på tur. Jeg springer på ham og rider en masse ture, både sammen med andre og alene, så jeg arbejder på at komme af med hans dårlige vane. Han har en super lækker Kentaur dressursadel med virkelig god støtte.
Det forventes at du tager et par klatter i hans boks, de dage du har ham. Jeg blander foder og laver wrap, men kan måske få brug for din hjælp til dette indimellem. Pris: 1000kr om måneden.
 
 
ID: HST 163590
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Taastrup/Hedehusene
Senest rettet 12 november 2018 kl. 17:41, og har været vist 1688 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider