Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Alexandra

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 19 år 
 140 cm
 Brun
Alexandra kan lidt af hvert: Hun har en god grunddressur, er en stærk springer og erfaren jagtpony. Hun vil også være en rigtig god førstegangspony, da hun er meget nem og ligetil. Hun er til salg, da vi må erkende at rytterens ben er blevet for lange.

Hun går taktfast i alle gangarter, og er fuldt styrbar - også bidløst og i cordeo. Hun er primært blevet brugt som jagtpony, hvor hun også har været med til flere Hubertus-jagter. Hun har også været til enkelte dressur- og springstævner, men det har ikke været den nuværende rytters primære interesse. Både på banen hjemme, i undervisning og på jagtforhindringer, springer hun snildt op til 110 cm. På den højde skal rytteren være aktivt med hende. På lavere bomme eller kryds, kan alle få et hop. I dressuren er hun ikke den mest fremadgående, men man behøver ikke insistere ret mange gange, for at få hende med. Dressurundervisningen er i øjeblikket med berider ? hun går så fint, og har mere i sig!

Hun er trafiksikker, og kan godt fnyse af ting, men går altid videre. Hun kan rides i skoven både alene og sammen med andre. Hun kan nemt stoppes efter en frisk galop.

Hun er sød i boksen, nem at hente på folden, står stille for smeden, og går lige ind i en trailer. Hun kan klippes over det hele, og har ingen unoder (ingen væven, krybbebideri, bukken, stejlen el.lign) Hun er en rigtig hoppe, og skal nok fortælle foldkammeraterne, hvis de kommer for tæt på. Hun er passet med alt ? vaccinationer, tandpleje og skoning (går med forsko).

Der er ved at blive bygget helt nye udebokse ved nuværende opstaldning i Hillerød Vest, så hvis man er interesseret i opstaldning, kan man forhøre om dette.
 
 

[Salg] Skøn allround pony

Diverse udstyr kan medfølge efter aftale. Det rette hjem prioriteres højt. Har grønt hestepas..

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200508978
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 29 april 2018 kl. 21:21, og har været vist 1543 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider